- Adım
- Erdoğan
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 30
Deneyen oldumu mi 8'de vardi
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Sent from my MI 9 using Tapatalk
BU telefonlarda olmamasının sebebi çin bu eski teknolojiyi terk edeli çok olması : ) burasına dicek söz yokBand 20 eski bir veri transfer frekansı , çalışma şekli şu düşük kalite uzun menzil için kullanılır daha çok kırsalda etkiler ,
ancak en yoğun vodofone kullandığından bu frekansı onlar fark eder, tt de turkcell de bir sıkıntı görmedim kırsal da köyde v.s değilseniz dert edecek bir durum değildir.
birde bu sadece 4g yi etkiler 3g 2g kullanırsanız sorun yaşama ihtimaliniz azalır ,
BU telefonlarda olmamasının sebebi çin bu eski teknolojiyi terk edeli çok olması : )
Sonra dan eklenebilir bişey mi?Çin için çıkan telefonların hiç birinde yok adamlar kullanmıyor ama global olanlarda var çünkü muz devletine de satma durumu var dünyada ne varsa koyuyor,
Bende mi5 var ve bant 20 yok. İlçe de TT 4g alt yapısı mevcut, ama bant 20 üzerinden olduğu için benim cihaz algılamıyor. Haliyle 3g ile yola devam ediyoruz. Günlük kullanımda bir farkını hissetmiyorum diyebilirim.
Sonra dan eklenebilir bişey mi?
yılda 2 3 defa memlekete gidiyorum köyde sadece band 20 4g ve 2g olduğundan 2 g kullanabiliyoruzBand 20 eski bir veri transfer frekansı , çalışma şekli şu düşük kalite uzun menzil için kullanılır daha çok kırsalda etkiler ,
ancak en yoğun vodofone kullandığından bu frekansı onlar fark eder, tt de turkcell de bir sıkıntı görmedim kırsal da köyde v.s değilseniz dert edecek bir durum değildir.
birde bu sadece 4g yi etkiler 3g 2g kullanırsanız sorun yaşama ihtimaliniz azalır ,
BU telefonlarda olmamasının sebebi çin bu eski teknolojiyi terk edeli çok olması : )