Yardım MI 9 Çin versiyonda band 20 var mı?

Royalclass

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdoğan
Cihazım
Mi 6
Konular
30
Deneyen oldumu mi 8'de vardi

Sent from my MI 9 using Tapatalk

emre3425

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
Xiaomi mi9
Meslek
Teknisyen
Konular
1
bant 20 olmaması ne gibi sorun yaşatacak bende aldım çinden 8/128

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Band 20 eski bir veri transfer frekansı , çalışma şekli şu düşük kalite uzun menzil için kullanılır daha çok kırsalda etkiler ,

ancak en yoğun vodofone kullandığından bu frekansı onlar fark eder, tt de turkcell de bir sıkıntı görmedim kırsal da köyde v.s değilseniz dert edecek bir durum değildir.

birde bu sadece 4g yi etkiler 3g 2g kullanırsanız sorun yaşama ihtimaliniz azalır ,

BU telefonlarda olmamasının sebebi çin bu eski teknolojiyi terk edeli çok olması : )

Oyla:

aliorala

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Mi4
Konular
6
Band 20 eski bir veri transfer frekansı , çalışma şekli şu düşük kalite uzun menzil için kullanılır daha çok kırsalda etkiler ,

ancak en yoğun vodofone kullandığından bu frekansı onlar fark eder, tt de turkcell de bir sıkıntı görmedim kırsal da köyde v.s değilseniz dert edecek bir durum değildir.

birde bu sadece 4g yi etkiler 3g 2g kullanırsanız sorun yaşama ihtimaliniz azalır ,

BU telefonlarda olmamasının sebebi çin bu eski teknolojiyi terk edeli çok olması : )
BU telefonlarda olmamasının sebebi çin bu eski teknolojiyi terk edeli çok olması : ) burasına dicek söz yok :D

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Çin için çıkan telefonların hiç birinde yok adamlar kullanmıyor ama global olanlarda var çünkü muz devletine de satma durumu var dünyada ne varsa koyuyor,

Oyla:

sahdalaman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğan Can
Cihazım
Mi 5
Konular
5
Bende mi5 var ve bant 20 yok. İlçe de TT 4g alt yapısı mevcut, ama bant 20 üzerinden olduğu için benim cihaz algılamıyor. Haliyle 3g ile yola devam ediyoruz. Günlük kullanımda bir farkını hissetmiyorum diyebilirim.

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Bende mi5 var ve bant 20 yok. İlçe de TT 4g alt yapısı mevcut, ama bant 20 üzerinden olduğu için benim cihaz algılamıyor. Haliyle 3g ile yola devam ediyoruz. Günlük kullanımda bir farkını hissetmiyorum diyebilirim.

Mi 5 den mi 8 se geçtim bende değişen olmadı , mi 5 sar değeri çok düşük olan bir telefon bu sebeple wifi de şebekede az çeker diğerlerine nazaran
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonra dan eklenebilir bişey mi?

Hayır modem ( donanım desteği yok)

Oyla:

Royalclass

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdoğan
Cihazım
Mi 6
Konular
30

yılda 2 3 defa memlekete gidiyorum köyde sadece band 20 4g ve 2g olduğundan 2 g kullanabiliyoruz

Oyla:
Üst Alt