Yardım Mi 9 Cep Modu Ayarı

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Arkadaşlar merhaba kilit ayarlarından cep modunu bulamadım telefon sürekli cebimde açılıyor. Nasıl aktif edebilirim ?

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
O bildirimler için sorunu çözer ancak cepteyken hareket edilince , yine ekrna çift tık uyandırma algılayıp saçma sapan yerlere dokunması muhtemel olmz mı ?
Onu da ayarlar, bildirimler & durum çubuğu kilit ekranında göster kismini kapatarak çözebilirsiniz

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
O bildirimler için sorunu çözer ancak cepteyken hareket edilince , yine ekrna çift tık uyandırma algılayıp saçma sapan yerlere dokunması muhtemel olmz mı ?
Elbette ki olabilir hocam. Kararlı Romla ilgili bir sıkıntı var zaten bu aşikar. Ses tuşları ile uyansırma aktifse bu da aynı soruna neden olabilir. Ben kendi adıma sorun yaşatan şeyin bildirimler olduğunu gördüm ve bu nedenle yazdım.

Oyla:

AviTa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Tekniker
Konular
9
Elbette ki olabilir hocam. Kararlı Romla ilgili bir sıkıntı var zaten bu aşikar. Ses tuşları ile uyansırma aktifse bu da aynı soruna neden olabilir. Ben kendi adıma sorun yaşatan şeyin bildirimler olduğunu gördüm ve bu nedenle yazdım.
Haklısınız hocam evet herşey sebep oluyor olabilir çözüm için teşekkür ederim yazılım düzelene kadar geçici çözüm en azından :)

Oyla:

ergincoskun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ergincoskun
Cihazım
Xiaomi Mi9
Konular
0
Dün kararlı roma geçince ben de aynı sıkıntıyı yaşadım. Bildirim geldiğinde ekran uyanıyor ve kilit açılıyor. Ayarlar/Kilit ekranı & Parola altından Kilit ekranını bildirimler için uyar seçeneğini kapattığımda sorun kalmadı.
Sorun bununla düzelmiyor cihazda cep modu yok Normalde telefonu cebimize koyduğumuzda yakınlık sensörü sayesinde dokunmaları algılamaması gerekiyor ancak Muhtemelen yazılımsal bir hata sebebiyle tuşlar kilitliyken bu özellik aktif olmuyor acaba dedim yakınlık sensörünü de mi arıza var aslında yokmuş çünkü telefonla konuşurken yakınlık sensörü aktif oluyor ve telefonu kulağımıza götürdüğümüzde Ekran kapanıyor Bu da sensörün düzgün çalıştığını gösteriyor Ancak bu sensör telefon cebimdeyken Aktif olması gerekirken aktif olmuyor Normalde yakınlık sensörü ekranın üstündeki kamera barının içerisine gömülü bunu da şöyle test ettim Parlaklığı otomatik parlaklığı aldığımız zaman dış ortam ışıgı değiştiğinde cihaz kendisini ortama göre ayarlıyor ama ne Hikmet ki bu özellik telefon cebe konulduğu zaman bir türlü çalışmıyor ben telefonu alalı yaklaşık 15 gün oldu durum aldığımdan beri aynı uzun süredir Bu telefonu kullanan arkadaşlara sormak istediğim soru daha önceden böyle bir durumla karşılaşan var mıydı ya da en son güncelleme ile mi bu durum gerçekleşti

Oyla:

AviTa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Tekniker
Konular
9
Sorun bununla düzelmiyor cihazda cep modu yok Normalde telefonu cebimize koyduğumuzda yakınlık sensörü sayesinde dokunmaları algılamaması gerekiyor ancak Muhtemelen yazılımsal bir hata sebebiyle tuşlar kilitliyken bu özellik aktif olmuyor acaba dedim yakınlık sensörünü de mi arıza var aslında yokmuş çünkü telefonla konuşurken yakınlık sensörü aktif oluyor ve telefonu kulağımıza götürdüğümüzde Ekran kapanıyor Bu da sensörün düzgün çalıştığını gösteriyor Ancak bu sensör telefon cebimdeyken Aktif olması gerekirken aktif olmuyor Normalde yakınlık sensörü ekranın üstündeki kamera barının içerisine gömülü bunu da şöyle test ettim Parlaklığı otomatik parlaklığı aldığımız zaman dış ortam ışıgı değiştiğinde cihaz kendisini ortama göre ayarlıyor ama ne Hikmet ki bu özellik telefon cebe konulduğu zaman bir türlü çalışmıyor ben telefonu alalı yaklaşık 15 gün oldu durum aldığımdan beri aynı uzun süredir Bu telefonu kullanan arkadaşlara sormak istediğim soru daha önceden böyle bir durumla karşılaşan var mıydı ya da en son güncelleme ile mi bu durum gerçekleşti
Şuan hangi sürümü kullanıyorsunuz global 10.2.2.0 mı ben yanlış bilgilendirme yapmak istemem ancak sanki eea 10.2.5.0 sürümünde böyle bir sorun yaşamamıştım diye hatırlıyorum , eea sürüm kullanan arkadaşların yorumunu merak ediyorum..

Oyla:

ergincoskun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ergincoskun
Cihazım
Xiaomi Mi9
Konular
0
Şuan hangi sürümü kullanıyorsunuz global 10.2.2.0 mı ben yanlış bilgilendirme yapmak istemem ancak sanki eea 10.2.5.0 sürümünde böyle bir sorun yaşamamıştım diye hatırlıyorum , eea sürüm kullanan arkadaşların yorumunu merak ediyorum..
10.2.24.0 sürümünü kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz hangi telefonu kullanıyorsunuz şuan, eğer mi9 kullanıyorsanız bu problemi test etmek için telefonu tuş kilidi konumına alın yani ekran kapalı olsun sonra ekranın üst kısmını iletken olmayan birseyle kapatın ve uyandırma tuşuna basın, sonra ekranda elinizi gezdirin, eğer algılama yoksa normaldir ama algılama varsa sorun sizde de var demektir

Son düzenleme:
Oyla:

bulentevcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bulent
Cihazım
mi6
Konular
0
9,5,16 global beta rom yükleyin sorun olmuyor global stabil rem da bir sorun var ve yazılımsal,sorun güncelleme ile çözülecektir.

Oyla:

fatyus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
Ben 9.5.16 beta rom ile kullanıyorum. Cep modu bendede yok.

Oyla:

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
Ben bir şey farkettim.Mi 9 10.2.9.0 stabil romda da aynı yere girdiğimde seçenekler yok fakat bi kaç kez girdiğimde seçenekler anlık olarak görünüyor ama gidiyor direkt.ekran videosu aldığımda görebildim ancak.

Oyla:
Üst Alt