Yardım Mi 9 buzluğa koymak

Tro0n

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
Xiaomi mi 9
Konular
3
Mi 9 aşırı ısınma diye bir başlık açmıştım sonradan aklıma 1 hafta önce 15 dakika buzlukkta antutu puanı denemek için tuttuğumu hatırladım bu cihazı bozmuş olabilir mi ondan aşırı ısınmaya başlamış olabilir mi

mertr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
MI9
Konular
2
Yaşadığım yerde kışın hava -20, -25 oluyor senin buzluk da bundan biraz daha soğuk ya da aynı civardadır kalıcı hasar hiç olmadı, iPhone 7 kullanırken ekran bazen dokunmaları algılamıyordu soğuk havada o kadar, alakalı olduğunu sanmam, her iklime uyacak şekilde soğuğa dirençli yapılıyor bu cihazlar

Oyla:

furkanavshar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Wk Dk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Mühendis
Konular
3
Yaşadığım yerde kışın hava -20, -25 oluyor senin buzluk da bundan biraz daha soğuk ya da aynı civardadır kalıcı hasar hiç olmadı, iPhone 7 kullanırken ekran bazen dokunmaları algılamıyordu soğuk havada o kadar, alakalı olduğunu sanmam, her iklime uyacak şekilde soğuğa dirençli yapılıyor bu cihazlar
Sorun sadece soğuk değil; nem.
Duvar yıkan, ciğer solduran, fabrika durduran nem ve oksitlenme.

Oyla:

mertr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
MI9
Konular
2
Sorun sadece soğuk değil; nem.
Duvar yıkan, ciğer solduran, fabrika durduran nem ve oksitlenme.
Dediği gibi 15dk ise nemlenmez içi öyle anca tamamen buz tutacak çıkınca sıcağı görünce sıvıya dönecek ki şase yapsın, o olsa ısınma değil farklı belirtiler verir, gittiyse pil gider soğuktan, voltaj dalgalanır ısınma ondan olabilir ama 15dk yine yetmez alakası yoktur dondurucu olayıyla

Oyla:

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
kardeşim eğer güncelleme yaptıysan stock roma telin ilk romunu yükleyin öylede aynı sıkıntı devam ediyosa gerçekten bi sıkıntı olabilir

Oyla:

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Bir cep telefonunu gece boyunca kapalı durumda buzdolabına koymak cihazın pil süresini uzatmaya yardımcı oluyor. Bu püf noktayı batteryuniverisity.com editörü New York Times okurlarıyla paylaştı. Pil uzmanı ayrıca cep telefonunu doğrudan vücut üzerinde taşımamayı öneriyor, zira vücut ısısının pil süresini kısalttığını iddia ediyor. Uzmana göre böyle bir durumda telefonu kemere sabitlemek daha iyi bir sonuç veriyor. call~~

Oyla:

furkanavshar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Wk Dk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Mühendis
Konular
3
Bir cep telefonunu gece boyunca kapalı durumda buzdolabına koymak cihazın pil süresini uzatmaya yardımcı oluyor. Bu püf noktayı batteryuniverisity.com editörü New York Times okurlarıyla paylaştı. Pil uzmanı ayrıca cep telefonunu doğrudan vücut üzerinde taşımamayı öneriyor, zira vücut ısısının pil süresini kısalttığını iddia ediyor. Uzmana göre böyle bir durumda telefonu kemere sabitlemek daha iyi bir sonuç veriyor. call~~
Tam "Bu işte bir yanlışlık var" derken haberin tarihine baktım. 10 yılı aşmış (:

Hocam eski teknoloji pillerde -bi nebze- doğruydu bu bilgi. Şu anki pil teknolojisinde böyle değil.

Ayrıca konu sahibi arkadaş buzdolabının dondurucu kısmına koymuş. Yani buzluğa.

Oyla:

alperemiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
Mi9
Konular
35
Oyunlarda çok ısınma olduğu için telefonunu buzluğa koyan çok fazla insan var veya oyun oynarken telefonunun arkasına buz koyan insanlar bile var sorununun telefonunu buzluğa koymaktan kaynaklandığını düşünmüyorum

Oyla:

212celal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celâl
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
2
Normal buzdılabında 15 dk zarar vermez ama buzlukta zarar görebilir

Oyla:

Tro0n

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
Xiaomi mi 9
Konular
3
Arkadaşlar o zaman pubg de full ayarlarda telefonun (mi 9) 60 derecelere kadar çıkması normal mi baktığım değer antutunun, gösterdiği değer bu arada ancak elimide yakıyor yani

Oyla:
Üst Alt