Yardım Mi 9 buzluğa koymak

Tro0n

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
Xiaomi mi 9
Konular
3
Mi 9 aşırı ısınma diye bir başlık açmıştım sonradan aklıma 1 hafta önce 15 dakika buzlukkta antutu puanı denemek için tuttuğumu hatırladım bu cihazı bozmuş olabilir mi ondan aşırı ısınmaya başlamış olabilir mi

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Her şeyden önce sıcaklık ve soğukluk bu derece farklı olursa metal genleşmesi denen şeye yol açar ve sizin görmediğiniz yapısal bozulmalar olabilir drunk~~

Oyla:

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Ayrica sicak hava soguk hava ile temas ettiginde yogusur ve icindeki nem aciga cikar. Telefonu buzluktak cikardiginizda sogumus cihaz sicak hava nedeniyle nem gormus de olabilir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Mi 9 aşırı ısınma diye bir başlık açmıştım sonradan aklıma 1 hafta önce 15 dakika buzlukkta antutu puanı denemek için tuttuğumu hatırladım bu cihazı bozmuş olabilir mi ondan aşırı ısınmaya başlamış olabilir mi
Böyle bir bozulma için bunu çok kez yapmanız lazım tek seferde sorun olmaz.

Oyla:

furkanavshar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Wk Dk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Mühendis
Konular
3
Oyla:

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
O testleri yapanlar, cihazı kendi kullanmıyorlar hocam. Millet görsün izlesin, biz de paramızı kazanalım bir yandan YouTube vs. sitelerden diye yapıyorlar bunu. Siz neyin gazına geldiniz de öyle birşey yaptınız anlamadım. clap~~drunk~~ Sorun ondan kaynaklıdır değildir diyemem ama zorla aranmış olabilirsiniz. Yine de geçmiş olsun. facepalm~~

Oyla:

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
neden olmasın içinde nemlenme olduysa orda kalacaktır
o devreler en az 35 40 derecede çalışıyor orada nem kalması çok zor belki en başta çıkarırken kısa devre oluşur ancak bu ısınmaya değil kullanılmaz hale getirir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 dakika boyunca dondurucuya maruz kalmak genleşme/büzüşme sorunları için yeterli bence hocam.
telefon devreleri ani sıcaklık değişimine vveya düşük ve yüksek sıcaklıklara karşı korumalı bu nedenle genleşme olması çok zor ancak nemin devreye temas etmesi kısa devreye neden olup anakartı yakabilir

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
o devreler en az 35 40 derecede çalışıyor orada nem kalması çok zor belki en başta çıkarırken kısa devre oluşur ancak bu ısınmaya değil kullanılmaz hale getirir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefon devreleri ani sıcaklık değişimine vveya düşük ve yüksek sıcaklıklara karşı korumalı bu nedenle genleşme olması çok zor ancak nemin devreye temas etmesi kısa devreye neden olup anakartı yakabilir
kesin bu olay olur yani? aksi bir durum olamaz o zaman

Oyla:
Üst Alt