- Adım
- Metin Mert
- Cihazım
- Mİ Note 10
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 31
Hocam bu mi room da romu flashladiktan sonra magisk flashliyim mi yoksa otomatik rootlu mu bu rom
Mi room da magisk içinde geliyor hocam tekrar flashlamanıza gerek yokHocam bu mi room da romu flashladiktan sonra magisk flashliyim mi yoksa otomatik rootlu mu bu rom
Kernel + mod optimal ile daha akıcı ve pil konusunda daha da iyi oluyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Romu yükledim akşama deneyimimi aktarırım
Romu biraz deneyimlere şansım oldu ama rom kasıyor beta sürümü indirdim bu arada revos a geçeceğim tekrardan sizde deneyin bence şarj konusunda revos daha iyi gibiKernel + mod optimal ile daha akıcı ve pil konusunda daha da iyi oluyor
Tavsiye ederim
Ben revosu denedim hocam sarj konusunda mi room daha iyi geldi banaRomu biraz deneyimlere şansım oldu ama rom kasıyor beta sürümü indirdim bu arada revos a geçeceğim tekrardan sizde deneyin bence şarj konusunda revos daha iyi gibi
Tam soracağım soru ve almak istediğim cevap. Arayüz miui aynı mıdır ?Benim denemediğim rom kalmadı en güzel performansı mi room da alıyorum
Evet hocamTam soracağım soru ve almak istediğim cevap. Arayüz miui aynı mıdır ?
Teşekkür ederim hocamElinize sağlık Mi 9 kullanıcılarının isteyeceği her şeyi tek bir yerde toplamışsınız emeğinize sağlık
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi