- Adım
- Emre
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 427
Beta'da sorun yok arkadaşlar. Simgeler saatin yanında gösteriliyor ve bizler silmeden silinmiyor.
Eu Rom da da aynı durum mevcutmuş kullanan arkadaşlara sormak lazım. Öyleyse eu rom kullanmak daha mantıklıBeta'da sorun yok arkadaşlar. Simgeler saatin yanında gösteriliyor ve bizler silmeden silinmiyor.
Beta'da sorun yok muhtemelen bir sonraki kararlı güncellemesinde eklenecektir hocam.Eu Rom da da aynı durum mevcutmuş kullanan arkadaşlara sormak lazım. Öyleyse eu rom kullanmak daha mantıklı
Olmuyor malesef mi 8 de de aynı sorun var çözüm yokPaylaşım için teşekkürler böyle 3.parti programlarını sevmiyorum hersey stock olacak )
Eu beta mı global beta mı?Beta'da sorun yok arkadaşlar. Simgeler saatin yanında gösteriliyor ve bizler silmeden silinmiyor.
Mi9 Global Beta Rom.Olmuyor malesef mi 8 de de aynı sorun var çözüm yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eu beta mı global beta mı?
Çok teşekkürlerMi 9 da bildiğiniz üzere bildirim gelince 1-2 saniyeliğine simge görünüp kayboluyor ve daha sonra telefona bakınca bildirim var mı yok mu diye ancak çubuğu aşağı kaydırmak gerekiyor. Buna benim de kullanmış olduğum geçici bir çözüm getirmişler 3.parti bir uygulama ile. Umarım faydalı olur arkadaşlar.
Çentiğin solunda saat, alarm ve net hız göstergesi olduğu için, program üzerinden koordinatları belirtip çentiğin sağ tarafına aldım güzel oldu.
İndirme Bağlantısı :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.