- Adım
- İsmail Berat
- Cihazım
- Xıaomi mi 9
- Konular
- 88
Elime daha dün ulastiYeni aldığım telefonun kamerasının böyle olmasını kabul etmezdim ben hocam. İade edebiliyorsanız (garantisiz olsa da iade edebilirsin 1 haftada) edin derim.
Ne zaman aldınız tam olarak?
İade edin derim. Uzun süreli kullansanız tamam diyeceğim de böyle kazıklanmış gibi oluyorsunuz. Yüksek ihtimalle tamir görmüş bu cihaz. En azından kamera camı değişmiş gibi (temiz olmayan bir cam sanki).Elime daha dün ulasti
aynen üzüldün şimdi o kadar lgs ye çalıştım 1.56 lık dilime girdim telefon istedim aldım ama kazıklandımİade edin derim. Uzun süreli kullansanız tamam diyeceğim de böyle kazıklanmış gibi oluyorsunuz. Yüksek ihtimalle tamir görmüş bu cihaz. En azından kamera camı değişmiş gibi (temiz olmayan bir cam sanki).
aynen üzüldün şimdi o kadar lgs ye çalıştım 1.56 lık dilime girdim telefon istedim aldım ama kazıklandım![]()
Babamgil köyde ondan arayamadim bende senin gibi düşündüm dayım bence sen fazla iyi niyetli son dedi ondan sonra böyle düşünmeye başladımKardesim telefon dun elime ulasti diyorsun adamla gorustunmu hocam aldim telefon boyle cikti kamerada sorun var dedinde adammi ilgilenmedide kaziklandim diyorsunuz? Yuzde 1.56lik dilime girip bunu dusunememeniz biraz acaip. Telefonu aldiginiz yer ile gorusun adam beni alakadar etmez derse ozaman kaziklandim dersin...
Satici fark etmemis olabilir . Arayip gorusun adamla... Gecirdigini her gun sizin aleyhinize isler hic vakit kaybetmeden arayin cihazinizda boyle bi sorun oldugunu bildirin.Babamgil köyde ondan arayamadim bende senin gibi düşündüm dayım bence sen fazla iyi niyetli son dedi ondan sonra böyle düşünmeye başladım