veliyavas Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Veli Cihazım Mi8se Konum Muğla Katılım 5 Aralık 2019 Konular 6 Mesajlar 81 Tepkime puanı 13 Puanları 8 20 Haziran 2020 #1 Wp gibi uygulamalarda ön flashı açmak mümkün mü uygulama aradım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Wp gibi uygulamalarda ön flashı açmak mümkün mü uygulama aradım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
teyubesk Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Onur Cihazım Mi 13T Meslek Tekniker Yaş 33 Konum İstanbul Katılım 7 Mayıs 2015 Konular 7 Mesajlar 436 Çözümler 1 Tepkime puanı 282 Puanları 78 21 Haziran 2020 #2 Ön flasi El feneri olarak kullanmak icin bu programi kullaniyorum hocam ama kamera programi acinca flasi otomatik kapatir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Oyla: Oyla 0 Downvote
Ön flasi El feneri olarak kullanmak icin bu programi kullaniyorum hocam ama kamera programi acinca flasi otomatik kapatir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
veliyavas Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Veli Cihazım Mi8se Konum Muğla Katılım 5 Aralık 2019 Konular 6 Mesajlar 81 Tepkime puanı 13 Puanları 8 21 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 teyubesk' Alıntı: Ön flasi El feneri olarak kullanmak icin bu programi kullaniyorum hocam ama kamera programi acinca flasi otomatik kapatir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... Wpde kapatıyor reis telefon root lu kapanmaması için bir çözüm varmı acaba Oyla: Oyla 0 Downvote
teyubesk' Alıntı: Ön flasi El feneri olarak kullanmak icin bu programi kullaniyorum hocam ama kamera programi acinca flasi otomatik kapatir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... Wpde kapatıyor reis telefon root lu kapanmaması için bir çözüm varmı acaba
veliyavas Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Veli Cihazım Mi8se Konum Muğla Katılım 5 Aralık 2019 Konular 6 Mesajlar 81 Tepkime puanı 13 Puanları 8 5 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Güncel Oyla: Oyla 0 Downvote
Erbain Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ufuk Cihazım Xiaomi Mi 5 Yaş 29 Konum Yozgat Katılım 8 Mart 2017 Konular 25 Mesajlar 120 Tepkime puanı 14 Puanları 18 6 Kasım 2020 #5 Bende aynı dertten muzdaribim Google camerada da kullanamıyoruz elbet bir yolu vardır. Oyla: Oyla -1 Downvote