Yardım Mi 8se mi9 se arasında kararsız kaldım

yusuf6807

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi a2
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Saf android
Telefon Modeli
A2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selamun aleyküm foruma yeni katıldım sayışır a2 cihazımı satıp yurtdışı satışı olan mi 8se veya mi 9se almak istiyorum bunlardan hangisi ile başım ağrımaz çok araştırdım ama emin olamadım özellikle aklıma takılan mi 9 se nin batarya ve band 20 sorunu

Gokselami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selami
Cihazım
Mi 6x
Konular
10
Selamun aleyküm foruma yeni katıldım sayışır a2 cihazımı satıp yurtdışı satışı olan mi 8se veya mi 9se almak istiyorum bunlardan hangisi ile başım ağrımaz çok araştırdım ama emin olamadım özellikle aklıma takılan mi 9 se nin batarya ve band 20 sorunu
Tam tersi Mİ9 SE de band 20 var diğerinde yok. Batarya'ya gelince aralarında çok cüzi bir fark var 3070 / 3120 gibi.ama Mİ9 SE işlemci kamera ve tasarım olarak on numara bir cihaz.

Oyla:

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Tam tersi Mİ9 SE de band 20 var diğerinde yok. Batarya'ya gelince aralarında çok cüzi bir fark var 3070 / 3120 gibi.ama Mİ9 SE işlemci kamera ve tasarım olarak on numara bir cihaz.
Yalnız band 20 imei atılana kadar var imei atıldıktan sonra band 20 devre dışı kalıyor.

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Gokselami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selami
Cihazım
Mi 6x
Konular
10
Yalnız band 20 imei atılana kadar var imei atıldıktan sonra band 20 devre dışı kalıyor.

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam haklısınız band 20 olayı imei değişikliğinde hepsinde aynı kapıya çıkıyor. Bende not6 pro kullanıyorum aynı olay bende'de var 4.5g uçuyor.

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Mi9 se nin tek kötü yanı bataryası bence düşük

Oyla:

Gokselami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selami
Cihazım
Mi 6x
Konular
10
Mi 8 SE kullanıyorum da mi 9 se düşünüyordum söylenildiği kadar kötü mü cidden ?
Merhaba hocam. Kendim NOT6 PRO kullanıyorum. Kardeşime Mİ9 SE aldım on numara bi cihaz. Kötü olduğunu nereden çıkarıyorsunuz. Ben şahsen XİAOMİ'nin hiçbir modeline kötüdür diyemem.4 yıldır çeşitli modellerini kullandım hiçbir sorun yaşamadım. Her bütçeye ve her beklentiye göre modelleri var.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhaba hocam. Kendim NOT6 PRO kullanıyorum. Kardeşime Mİ9 SE aldım on numara bi cihaz. Kötü olduğunu nereden çıkarıyorsunuz. Ben şahsen XİAOMİ'nin hiçbir modeline kötüdür diyemem.4 yıldır çeşitli modellerini kullandım hiçbir sorun yaşamadım. Her bütçeye ve her beklentiye göre modelleri var.
Paylaşım için teşekkürler

Oyla:

Gokselami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selami
Cihazım
Mi 6x
Konular
10
Paylaşım için teşekkürler
Rica ederim hocam. Bu forumu bunun için çok seviyorum. Çok çok saygılılar ve çoğuda profesyonel kullanıcı. Yardımlaşma mükemmel. Saygılarımı iletiyorum.

Oyla:
Üst Alt