- Adım
- Eren can
- Cihazım
- Mİ9-Mİ9T-Mİ9SE
- Konular
- 29
oda doğru umarım yakında çözüm gelir hilelereNe yapalım araplar sağolsun. Araplar varken nasıl rank kasalım
oda doğru umarım yakında çözüm gelir hilelereNe yapalım araplar sağolsun. Araplar varken nasıl rank kasalım
Hocam sorununuz çözülmüş inşallah şu pubg hileden banada bahsetseniz aslındaPeki bu kurulum cihazımda değişiklik yapar mı? (bir kaç oyun için hile komut dosyası kullanıyorum)
Bende kullanıyordum şuan oyunu oynamıyorum dikkat edin ban yemeyin asıl hesabınızda kullanmanızı tavsiye etmemNe yapalım araplar sağolsun. Araplar varken nasıl rank kasalım
Orta doğu sunucuna bakın hiç arap göremezsiniz. Hepsi avrupa amerika sunucusuna dadanmış. Kendi sunucusunda oynamıyorlar. Çünkü hileli olduklarını biliyorlar. Tencent buna bir çare bulsun. Ana hesabımı bir zamanlar anti hack ile koruyordum. Böylece hileli gelmiyordu bana. Şimdi onu da kaldırdılar. Pubg'nin kendi anti hilesi bi halta yaramıyor. Gelen geçen hileli. Biz daha ne yapalım.Araplar insanların hakkını gasp ediyor diye sizde insanların hakkını gasp etmeyin hocam. Siz rank kasacaksınız diye oyunu hilesiz oynayan kişiler oyundan soğuyor