Soru mi 8

fenasii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kerim
Cihazım
yok
Konular
2
ilk defa xiaomi telefon kullancam mi 8 almayı düşünüyorum bilmem gerekenler neler

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Global almanız en önemli noktası onun dışında diğer telefonlardan farkı yoktur kullanım açısından. Rom yüklemek isterseniz yada ROOT bunun için Bootloader kilidi açma başvurusu yapmanız gerekiyor başvuru sonrası 720 saat veya 1440 saat beklemeniz gerekecek, aklıma gelenler bunlar şu anlık Xiaomi'de dikkat edilecek.

Oyla:

fenasii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kerim
Cihazım
yok
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global almanız en önemli noktası onun dışında diğer telefonlardan farkı yoktur kullanım açısından. Rom yüklemek isterseniz yada ROOT bunun için Bootloader kilidi açma başvurusu yapmanız gerekiyor başvuru sonrası 720 saat veya 1440 saat beklemeniz gerekecek, aklıma gelenler bunlar şu anlık Xiaomi'de dikkat edilecek.
inanın rom root blootader ne işe yarıyo bilmiyorum uzun zamandır akıllı telefon kullanmıyorum rom root atmak nedir ne işe yarıyo onlar

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
inanın rom root blootader ne işe yarıyo bilmiyorum uzun zamandır akıllı telefon kullanmıyorum rom root atmak nedir ne işe yarıyo onlar
ROM atmak telefonun kendi ana yazılımını başka bir yapımcının yazılımı ile değiştirmek. ROOT ise telefonun her şeyi kontrol etmenize izin veren bir yetki yazılımı.

Oyla:

fenasii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kerim
Cihazım
yok
Konular
2
ROM atmak telefonun kendi ana yazılımını başka bir yapımcının yazılımı ile değiştirmek. ROOT ise telefonun her şeyi kontrol etmenize izin veren bir yetki yazılımı.
romla işim olmaz o zaman peki root yükleyince neleri kontrol edebiliyoruz

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
romla işim olmaz o zaman peki root yükleyince neleri kontrol edebiliyoruz
Bir sürü farklı modüller var mesela Youtube vanced:arka planda reklam olmadan ve HDR desteklemese bile telefon açabilme, sistem ses dosyalarını değiştirme,
ROOT gerektiren harici programları kullanabilme gibi bir sürü şey var hocam, normal kullanıcı iseniz işinize yaramayacaktır bunlar zaten :)

Oyla:

fenasii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kerim
Cihazım
yok
Konular
2
Bir sürü farklı modüller var mesela Youtube vanced:arka planda reklam olmadan ve HDR desteklemese bile telefon açabilme, sistem ses dosyalarını değiştirme,
ROOT gerektiren harici programları kullanabilme gibi bir sürü şey var hocam, normal kullanıcı iseniz işinize yaramayacaktır bunlar zaten :)
güzel şeyler gibi geliyo kulağa ama uğraştırıcı ve sorunda çıkabilir en iyisi düz kullanmak

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
güzel şeyler gibi geliyo kulağa ama uğraştırıcı ve sorunda çıkabilir en iyisi düz kullanmak
Siz bilirsiniz olur da şeytana uyarsanız biz buradayız yardıma hazırız ]:)]:)]:)

Ama hocam dediğim gibi Global cihaz olmasına dikkat edin Global rom'lu değil Global CİHAZ.

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Ustamızında dediği gibi global cihaz alıp bootloader kilidini açın olduğu gibi kullanın bence son dönem mi8 yorumları çok üzücü anlamadığınız için rom root işlerine bulaşmayın

Oyla:

fenasii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kerim
Cihazım
yok
Konular
2
Ustamızında dediği gibi global cihaz alıp bootloader kilidini açın olduğu gibi kullanın bence son dönem mi8 yorumları çok üzücü anlamadığınız için rom root işlerine bulaşmayın
aynen baya sorunlar var ben hiç birşeyden anlamıyoken uğraşmam bootloader açmam şart mı açmazsam nolur açsam nolur onu bile bilmiyorum

Oyla:
Üst Alt