Yardım Mi 8 Yüklü Programları Kısa Yol İle Aramak Nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HaKHaN70

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar arkadaşlar telefon içinde 5-10 sayfa uygulama yüklü haliyle içinde sayfa sayfa gezip bulması zor iphoneden geldim :) mi 8 de yüklü uygulamanın ismini yazıp arayıp açmak istiyorum sayfa sayfa gezmek istemiyorum böyle bir arama varmıdır özelliklerinde ben bulamadım

HaKHaN70

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Mi 8
Konular
1
ins yazdığım an instagram uygulamasını buluyor hocam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sesame kurdum satsam satılmıyor telefon fırsatınız olursa iphone bir kullanın ama bir hafta kullanıp zormuş alışamadım değil de bir ay kullanın böyle saçma sapan şeyleri geliştirmeye uğraşmazsınız iphonede

Androidde video düzenleyecem uygulama yükle diyor iphonede kendinde var düzenle bas hemen kendi uygulamasında yaparsın seni bir uygulama yüklemeye zorlamaz androidde yüklersin o uygulama ücretlidir androidciler diyor apk yükle ya bunlarla uğraşmak bu telefonu kolaylaştırmıyor en zor en dandik işletim sistemi telefon değil uçak kullanıyoruz

Oyla:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Sesame kurdum satsam satılmıyor telefon fırsatınız olursa iphone bir kullanın ama bir hafta kullanıp zormuş alışamadım değil de bir ay kullanın böyle saçma sapan şeyleri geliştirmeye uğraşmazsınız iphonede

Androidde video düzenleyecem uygulama yükle diyor iphonede kendinde var düzenle bas hemen kendi uygulamasında yaparsın seni bir uygulama yüklemeye zorlamaz androidde yüklersin o uygulama ücretlidir androidciler diyor apk yükle ya bunlarla uğraşmak bu telefonu kolaylaştırmıyor en zor en dandik işletim sistemi telefon değil uçak kullanıyoruz
Anladığım kadarı ile sıkıntı cihazda veya işletim sistemi da degil. Sorun sizde. Okuma yazma sorunumuz var sanırım ya da anlama ile ilgi sorun yaşıyorsunuz. Size verdiğim örneklerin hiçbirinde program yükleyin demedim. Hatta diyorum ki yazmaya bile gerek yok asistan ile ki sesli olur kendisi. İstediğiniz uygulamayı açmasını söylemeniz yeterli (Facebook aç) demek gibi mesela. İos ta durum nedir telefon sizin içinizi okuyup daha siz demeden uygulamayı mı açıyor. Siri denen olay ise derdiniz aynısı Google asistan.

Oyla:

HaKHaN70

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Anladığım kadarı ile sıkıntı cihazda veya işletim sistemi da degil. Sorun sizde. Okuma yazma sorunumuz var sanırım ya da anlama ile ilgi sorun yaşıyorsunuz. Size verdiğim örneklerin hiçbirinde program yükleyin demedim. Hatta diyorum ki yazmaya bile gerek yok asistan ile ki sesli olur kendisi. İstediğiniz uygulamayı açmasını söylemeniz yeterli (Facebook aç) demek gibi mesela. İos ta durum nedir telefon sizin içinizi okuyup daha siz demeden uygulamayı mı açıyor. Siri denen olay ise derdiniz aynısı Google asistan.
Milletin içinde face aç instagram aç diye konuşalım yani?

Oyla:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Yoo konuşmaya gerek yok tıpkı ios ta olduğu gibi sadece telefona derin bir bakış atmanız yeterli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Niye çok sevdiğin ios ta siri kullanırken hava atmak hoşunuza gidiyor ama. Ve siri sesli asistan olur. Yani milletin içinde konuşmanız lazım siri ile ama yook o siri değil mi!!

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt