Yardım Mi 8 Yüklü Programları Kısa Yol İle Aramak Nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HaKHaN70

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar arkadaşlar telefon içinde 5-10 sayfa uygulama yüklü haliyle içinde sayfa sayfa gezip bulması zor iphoneden geldim :) mi 8 de yüklü uygulamanın ismini yazıp arayıp açmak istiyorum sayfa sayfa gezmek istemiyorum böyle bir arama varmıdır özelliklerinde ben bulamadım

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Bunla ilgili launcher var adını unuttum ama Miui arayüzünden vazgeçmekten anlamsız. Bence siz uygulama kasasında üstte arama yeri var oradan arayın.

Oyla:

gince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
günay
Cihazım
mi 8
Konular
9
Ben navigasyon tuşlarını kullanmadığımdan ekranı aşağıdan yukarı çekip arama yerine uygulama adını yazdığımda liste geliyor. Sen de de olması lazım.

Oyla:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Ayarlar kısmına girdiğiniz zaman yukarıda arama var. Veya kendi launcher uygulamasından soldan sağa çekince uygulama kasası var

Oyla:

HaKHaN70

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Androidciler yıllardır iphone için yok kısıtlanıyorsun yok özellik yok dediler iphone çok gelişmiştir arkadaşlar inanın şu olay felan basit ve nicesi hepsi iphone da var yani adamlar biz herşeyi geliştirdik başka bir uygulama gelip geliştirmesine gerek yok o yüzden kısıtlı biz ne lazımsa hepsini ekledik diyor ama xiaomi gibi bir kalitede telefonda da bu nasıl yok anlayamadım

Oyla:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Androidciler yıllardır iphone için yok kısıtlanıyorsun yok özellik yok dediler iphone çok gelişmiştir arkadaşlar inanın şu olay felan basit ve nicesi hepsi iphone da var yani adamlar biz herşeyi geliştirdik başka bir uygulama gelip geliştirmesine gerek yok o yüzden kısıtlı biz ne lazımsa hepsini ekledik diyor ama xiaomi gibi bir kalitede telefonda da bu nasıl yok anlayamadım
Sanırım yeni olmanızdan kaynaklı bilgi eksikliği var. Mesela en basit yöntem ile Google asistanı kullanarak bütün uygulamaları açabilirsiniz . Ve sayfayı aşağıdan yukarı doğru kaydırarak (ana ekranda iken) uygulamaları arayarak bulabilirsiniz.yani size bir kaç tane yöntem yazdım fakat hala yok diyorsunuz.

Oyla:

sterman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Erman
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
4
Merhabalar arkadaşlar telefon içinde 5-10 sayfa uygulama yüklü haliyle içinde sayfa sayfa gezip bulması zor iphoneden geldim :) mi 8 de yüklü uygulamanın ismini yazıp arayıp açmak istiyorum sayfa sayfa gezmek istemiyorum böyle bir arama varmıdır özelliklerinde ben bulamadım
Aradığınız uygulama sesame search bar. Cok kullanisli kesinlikle tavsiye ederim. Google playde 10 lira ancak apk bulupta yuklenebilir.

Oyla:

HaKHaN70

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım yeni olmanızdan kaynaklı bilgi eksikliği var. Mesela en basit yöntem ile Google asistanı kullanarak bütün uygulamaları açabilirsiniz . Ve sayfayı aşağıdan yukarı doğru kaydırarak (ana ekranda iken) uygulamaları arayarak bulabilirsiniz.yani size bir kaç tane yöntem yazdım fakat hala yok diyorsunuz.
Hocam ben diyorum ki neden bunu ek bir programlarla yapıyorum çok basitce gelmiyor mu sizce övülen bir androide bunu düşünememişler mi

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Hocam ben diyorum ki neden bunu ek bir programlarla yapıyorum çok basitce gelmiyor mu sizce övülen bir androide bunu düşünememişler mi
Hocam Ersinasil arkadaşımız çözümü söylüyor ancak siz inatla aynı şeyi tekrarliyorsunuz. Ana ekranda parmağı aşağıdan yukarı çekin ve ne arıyorsanız yazın

Oyla:

HaKHaN70

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt