Diğer Mi 8 Yeni Always on Display Ekranı

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Aslında saat modu değil de, beni rahatsız eden şey, bildirim geldiğinde AOD ekran da gözükmemesi. Bununla ilgili bir gelişme var mı acaba.

Birde ben şuan mi 8 de 10.0.2.0 global kullanıyorum, şuan ki son sürüme güncelleme mi tavsiye edermisiniz. Yeni sürümde gps sorunu felan var mı. Ben çok çok memnunum şuan ki kullandığım sürümden ama, güncel olmasını da istemiyorum.
Cihazı kullanan kişilere sormanız daha iyi olacaktır, ancak miui11 geldi 12 yolda daha fazla özellik sizi bekliyor bu bağlamda tercih sizin

Enderbaba16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Xiomi mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Mi 8 global romda kullanıyordum aod kısmında hatalar vardı bazen açılmıyordu eu beta geçtim o sorun çözüldü

Baroone

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Aslında saat modu değil de, beni rahatsız eden şey, bildirim geldiğinde AOD ekran da gözükmemesi. Bununla ilgili bir gelişme var mı acaba.

Birde ben şuan mi 8 de 10.0.2.0 global kullanıyorum, şuan ki son sürüme güncelleme mi tavsiye edermisiniz. Yeni sürümde gps sorunu felan var mı. Ben çok çok memnunum şuan ki kullandığım sürümden ama, güncel olmasını da istemiyorum.

Üstadım aodda bildirim geldiğinde hangi uygulamadan geldiyse onun simgesi görünüyor. Güncelleme olayına gelince pil süresi dışında son versiyondan memnunum ama pil olayı fecaat bilgin olsun...

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Teşekkür ederim arkadaşlar, o zaman en iyisi mıuı 12 yi bekleyeyim bari.

ManazA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Manaz
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Mi8'de Lineage 17.1 Rom kullanıyorum.
Bip Messenger'dan gelen sesli ve görüntülü çağrıları ekran kapalı iken haber vermiyor.
Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?
APK'ya bütün izinleri vermeme rağmen...

Üst Alt