- Adım
- Mert
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 16
temiz kurulum yapmayı deneyinben kopyala yapıştır yapamıyorum, 12.0.4 te düzelir mi acaba ya da düzeltme yolunu bilen var mı?
temiz kurulum yapmayı deneyinben kopyala yapıştır yapamıyorum, 12.0.4 te düzelir mi acaba ya da düzeltme yolunu bilen var mı?
Ne kadar süre kalıyor?cihaz renkli miui logosunun olduğu yerde kalıyor boot olmuyor sadece muiu romlarda oluyor bu aosp romlarda sıkıntı yok twrp 3.3.1-2 , 3.4.0 , 3.5.2 sürümlerini denedim olmadı. orangefox r10.1 ve r11 beta sürümlerini denedim yine olmadı. her recovery değiştirmemde format data yaptım recovery kapatıp açtım kurulum yaptım ama hala olmuyor maalesef daha önce bu sorunu yaşayıp çözen varsa bilgilendirebilir mi acaba?
20 dkdan daha fazla bekledim ama hiç gitmiyor oradan sürekli renkli miui logosunda farklı miui sürümleri denedim betayı 12.0.2 yi 12.0.4ü ama sonuc aynıNe kadar süre kalıyor?
Bu esnada ekran parlaklığında yükselme yada azalma oluyor mu, yoksa sabit parlaklıkta miui boot ekranında mı bekliyor cihaz?20 dkdan daha fazla bekledim ama hiç gitmiyor oradan sürekli renkli miui logosunda farklı miui sürümleri denedim betayı 12.0.2 yi 12.0.4ü ama sonuc aynı
sabit kalıyor ekran parlaklığı aynı zaten ufak bir azalma olsa anlayacağım sistemin aktif olduğunu. 25. dkdan sonra güç tuşuna basılı tutup twrp moda geri girdiğim android dcım vs klasörlerin oluşmadığını farkettim yalnız. galiba sistem kendisini kuramıyor boot ekranındaBu esnada ekran parlaklığında yükselme yada azalma oluyor mu, yoksa sabit parlaklıkta miui boot ekranında mı bekliyor cihaz?
Cihazı kilitlemeden fastboot rom denediniz mi?sabit kalıyor ekran parlaklığı aynı zaten ufak bir azalma olsa anlayacağım sistemin aktif olduğunu. 25. dkdan sonra güç tuşuna basılı tutup twrp moda geri girdiğim android dcım vs klasörlerin oluşmadığını farkettim yalnız. galiba sistem kendisini kuramıyor boot ekranında
fastboot rom atmaktan çekiniyorum imei gider diye efs dosyalarını siliyor diye biliyorum fastboot rom yanlış mıyım acaba?Cihazı kilitlemeden fastboot rom denediniz mi?
fastboot rom atmaktan çekiniyorum imei gider diye efs dosyalarını siliyor diye biliyorum fastboot rom yanlış mıyım acaba?