- Adım
- serkan
- Cihazım
- mi 8
- Konular
- 14
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yeni sürümHocam pil performansi nasıl?Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Fikir sahibi olmak isterseniz
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet hocam. 20.5.7 var şuan dediğiniz gibi bazen çalışmıyor, tuşkilidini kapatıp açıyorum düzeliyor.sizlerde de tam ekran hareketlerini kullanırken aşağıdan yukarıya çekip ana menüye dönmek istediğiniz zaman hareketin çalışmadığı oluyor mu?
Ustad 20.5.14 surumundeyim. Tam ekran gostergesi gizliyken boyle bir sorunla karsilasmiyor aksine cok daha akici calisiyor cihaz. Ama gosterge acikken kasilmalar ve donma oluyor.sizlerde de tam ekran hareketlerini kullanırken aşağıdan yukarıya çekip ana menüye dönmek istediğiniz zaman hareketin çalışmadığı oluyor mu?
sağol hocam ben de kapattım şimdiUstad 20.5.14 surumundeyim. Tam ekran gostergesi gizliyken boyle bir sorunla karsilasmiyor aksine cok daha akici calisiyor cihaz. Ama gosterge acikken kasilmalar ve donma oluyor.
Tam da İran göstergesi bende kapalı ama arada bir yapıyor gene.Ustad 20.5.14 surumundeyim. Tam ekran gostergesi gizliyken boyle bir sorunla karsilasmiyor aksine cok daha akici calisiyor cihaz. Ama gosterge acikken kasilmalar ve donma oluyor.
Bisey diyemeyecegim ustadim, bende hic kasmiyor desem yeridir. O derece akici su an.Tam da İran göstergesi bende kapalı ama arada bir yapıyor gene.