Hatasız ve bataryası düzgün güncelleme versinlerde benim için gerisinin önemi yok.Duyuru:
5 Eylül'den itibaren beta, aşağıdaki cihazlar için sona erecek:
Mi 8, Mi 8 Explorer Edition, Mi 8 Pro (UD), Mi 8 SE, Mi 8 Lite, Mi Max 3, Mi Mix 3, Mi Mix 2S
Bu hafta son güncellemeyi alacağız, sonrası için ne düşünüyorsunuz. Hangi sürüme geçeceksiniz.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı fikirdeyim ama şimdiye kadar yapmadılar son güncelleme ile de yapacaklarını zannetmiyorum. Başka bir duyuma göre Android 11 güncellemesi geleceği için bu sürüm güncellemesi kesiliyormuş. Bakalım yakında belli olur. Bazı modeller için EU beta Android 11 güncellemesini geçen hafta vermişlerdi.Hatasız ve bataryası düzgün güncelleme versinlerde benim için gerisinin önemi yok.
Mi 8 e android 10 gelmeyecek diye biliyorum?Aynı fikirdeyim ama şimdiye kadar yapmadılar son güncelleme ile de yapacaklarını zannetmiyorum. Başka bir duyuma göre Android 11 güncellemesi geleceği için bu sürüm güncellemesi kesiliyormuş. Bakalım yakında belli olur. Bazı modeller için EU beta Android 11 güncellemesini geçen hafta vermişlerdi.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende merak ediyorum, hala global eu cihaza gelmedi, mi8 kullanıyorumşimdi miui 12 güncellemesi gelecek mi gelmicek mi? 2020 bitti nerdeyse.