kurar kurmaz pil hakkında nasıl yorum yapabiliyorsunuz en az 2 gün kullanmanız lazım pil hakkında yorum yapabilmek için.
Katılıyorum hocam en azından bir kaç defa doldur boşalt yapılması gerekli diye düşünüyorum. (0-100 dolum yapılarak kalibre edilmesi de bence gerekli rom değişimi sonrasında)
Ben kendi sonucumu bu şekilde paylaşabilirim. Biraz bilgi vermek gerekirse karanlık mod açık ancak bireysel her uygulamada kapalı (henüz oturmuş değil bence), yarı süresi wifi yarı süresi 4G ile, yarısında Bluetooth açık, konum kapalı, yaklaşık bir saati tamamen açık parlaklık geri kalan süresi ortalarda. AOD kapalı. Bu süre dahilinde oyun oynanmadı. Kendi yorumumu sorarsanız bence diğer rom sürelerinden çok farklı değil harikalar yaratmıyor ve berbatta değil. MIUI 12'nin ilk sürümünü yüklemiştim; kasmalar ve cihazda oluşan günlük kullanımda bile ısınma nedeniyle global roma dönüş yapmıştım. 20.5.28 için güzel dönüşler görünce yüklemek istedim. Sonuç gerçekten stabil gibi bir sürüm olmuş diyebilirim. Benim gördüğüm tek hata bir zamanlar MIUI 11 de de oluşan WhatsApp bildirimleri oyun oynarken yukarıdan siyah yazıyla gelmesi ve olunmaması sorunu. Onun haricinde hata göremedim henüz. Cihaz kaç aylık sorusunada cevap vereyim 2017 Aralık'ta alındı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.