- Adım
- Memet Can
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 16
Hocam güncellemeyi nasıl yaptınız?Yeni boot animasyonu cok guzel olmus,begendim
Hocam güncellemeyi nasıl yaptınız?Yeni boot animasyonu cok guzel olmus,begendim
Hocam zaten güncelleyici kısmından gelen güncellemeyi yükle deyince dosyayı indiriyor ve twrp kısmından yüklüyor. Twrp den kendinizde yükleyebilirsiniz aynı şey oluyorHocam 20.5.14 sürümündeyim. Daha önce eu romu hiç güncellemedim. Global romdaki gibi ayarlar kısmından zip dosyasini gösterip yapsak güncellemeyi yapar mı?yoksa twrp'yi mı kullanmak lazım?
Teşekkür ederimHocam zaten güncelleyici kısmından gelen güncellemeyi yükle deyince dosyayı indiriyor ve twrp kısmından yüklüyor. Twrp den kendinizde yükleyebilirsiniz aynı şey oluyor
Hocam son güncellemenin bootanimation dosyasını paylaşabilir misiniz?Yeni boot animasyonu cok guzel olmus,begendim
Hocam cihaza indirdim, twrp uzerinden flashladim. Zaten miui 12 eu betanin bi onceki surumundeydim. Onbelleigi falan temizledim sadece. Su an bi problem yok.Hocam güncellemeyi nasıl yaptınız?
Ustadim nasil yapildigini bilmiyorum. Ozelden anlatirsaniz halledebilirim.Hocam son güncellemenin bootanimation dosyasını paylaşabilir misiniz?
System>media>bootanimation.zipHocam cihaza indirdim, twrp uzerinden flashladim. Zaten miui 12 eu betanin bi onceki surumundeydim. Onbelleigi falan temizledim sadece. Su an bi problem yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ustadim nasil yapildigini bilmiyorum. Ozelden anlatirsaniz halledebilirim.
System klasörünü göremiyorum telefon rootlu degil, fark eder mi? Bu zamana kadar sistem dosyalarini hic ellemedigim icin cahilim biraz.System>media>bootanimation.zip
Bu dosyayı buraya atın
Root'lu değil ise yapamazsınız maalesefSystem klasörünü göremiyorum telefon rootlu degil, fark eder mi? Bu zamana kadar sistem dosyalarini hic ellemedigim icin cahilim biraz.
Eyvallah hocam ilginiz yeter. Artık diğer arkadaşlardan yardım bekleyelimSystem klasörünü göremiyorum telefon rootlu degil, fark eder mi? Bu zamana kadar sistem dosyalarini hic ellemedigim icin cahilim biraz.