Mi 8 vs iphone x

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Aynen kardeşim tipik okumadan okuduğunu anlamadan yazan kişiler
İp x de alt çerçeve yok direk ekran olarak başlıyor ama mi 8 de var kasa ekran olayı ip x de daha iyi ama epey de mi 8 daha iyi görünüyor ekran kasa oranı bunda bi yanlışlık var
Evet param çok olsa ip x alırım kuşkusuz

Sent from my MI 8 using Tapatalk
Hocam sen yazmayı,anlatmayı,ifade etmeyi öğrenirsen emin ol bende okumayı öğrenirim.ne noktan var ne virgül bi öyle demişsin bi böyle.başlığın ofsayt ilk msjın ofsayt.başlıkta mi8 ve iphone x ekran kasa karşılaştırma desen yine bi nebze anlaşılır ama başlığı okuyan genel bi kıyaslama sanar benim gibi.ordaki "apaçık"olayının olduğu kısım, ekran olayı bitmiş de genel kıyaslama yapıyormuşsun gibi görünüyor.kaldı ki sorduğum soru da gayet normal.neresi apaçık demişim ama sen cvp vermek yerine,verilen cvbın üstünden laf söylemişsin
[doublepost=1529951006,1529950890][/doublepost]
Hocam siz arkadaşı yanlış anlamışsınız, Ekran kasa oranı olarak Ip X daha iyi diyor yani. Ki öyle; X'de Alt Çerçeve yok. Mi8'de de; Explorer Ed.'da Ekrandan parmak izi okuma olduğu için alt çerçeveyi o kadar kalın tasarladılar benim düşünceme göre. Yoksa Op6'daki gibi alt çerçeveyi iyice inceltebilirlerdi.

Fakat anlamadığım Nokta; X gibi Altçerçeyevi yokeden Bilinen bir Üretici yok gördüğüm kadarı ile.
Yanlış anlamadım hocam,sadece basit bi soru sordum.....

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
Hocam sen yazmayı,anlatmayı,ifade etmeyi öğrenirsen emin ol bende okumayı öğrenirim.ne noktan var ne virgül bi öyle demişsin bi böyle.başlığın ofsayt ilk msjın ofsayt.başlıkta mi8 ve iphone x ekran kasa karşılaştırma desen yine bi nebze anlaşılır ama başlığı okuyan genel bi kıyaslama sanar benim gibi.ordaki "apaçık"olayının olduğu kısım, ekran olayı bitmiş de genel kıyaslama yapıyormuşsun gibi görünüyor.kaldı ki sorduğum soru da gayet normal.neresi apaçık demişim ama sen cvp vermek yerine,verilen cvbın üstünden laf söylemişsin
[doublepost=1529951006,1529950890][/doublepost]
Yanlış anlamadım hocam,sadece basit bi soru sordum.....
Makale ya da kompozisyon yazmıyoruz ki nokta virgül vs kullanalım zaten virgül yazmayınca anlamda değişiklikte olmuyor baştaki yazımda
Sizin cevap zaten baştan faul
Tabiki de okuduğunuz yazıyı anlamadan yazıyorsunuz
Bunun sebebi de marka fanatikliği
Ben mi 8 kullanıyorum ve beğeniyorum sadece merak ettiğim bi şeyi paylaşmak istedim ama siz direkt marka fanatikliği
Neresi daha iyi diye sormuşsunuz iphone x her şartta daha iyidir mi 8 den
Param mi 8 e yettiği için mi 8 kullanıyorum
Hadi kolay gelsin

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
Hocam siz arkadaşı yanlış anlamışsınız, Ekran kasa oranı olarak Ip X daha iyi diyor yani. Ki öyle; X'de Alt Çerçeve yok. Mi8'de de; Explorer Ed.'da Ekrandan parmak izi okuma olduğu için alt çerçeveyi o kadar kalın tasarladılar benim düşünceme göre. Yoksa Op6'daki gibi alt çerçeveyi iyice inceltebilirlerdi.

Fakat anlamadığım Nokta; X gibi Altçerçeyevi yokeden Bilinen bir Üretici yok gördüğüm kadarı ile.
parmak izi sensörü arkaya alınsa ve yüz tanıma olsa aslında çok zor olmaz bence inceltmek

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Makale ya da kompozisyon yazmıyoruz ki nokta virgül vs kullanalım zaten virgül yazmayınca anlamda değişiklikte olmuyor baştaki yazımda
Ben mi 8 kullanıyorum ve beğeniyorum sadece merak ettiğim bi şeyi paylaşmak istedim ama siz direkt marka fanatikliği
Hadi kolay gelsin

Forum kurallarına göre noktalı virgüllü Türkçe'mize uygun bir şekilde yazmanız gerek. ister makale yazın, ister bir cümle.Bu yazdığınız forum kurallarının aşağıdaki maddesine göre yazım kurallarına uymak zorunda :)
Forum kurallarına detaylı bakabilmeniz için ise link bırakıyorum bakarsınız :)
İyi forumlar.

* 4.2 Yazılanların dil bilgisi ve yazım kurallarına uygun olması zorunludur.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hadi kolay gelsin

Oku da adam ol baban gibi eşek olma.burdaki cümleye koyacağımız bir birgül cümlenin anlamını tamamen değiştirir.33 yaşındasın ama okulla ve özellikle dilimiz Türkçe ile hiç ilgin olmamış.sadece basit bir soru sordum,herhangi bi tarafı övmedim yada herhangi bir tarafı kötülemedim.sorduğum soruya cvp vermeyipte başka anlamlar çıkartıyorsan bu senin problemindir hocam.ben senin yerinde olsaydım kuru kuru "şunun şu özelliği apaçık daha iyi" diyeceğime,ikisinin şu bu özelliklerini anlatır bilmeyenleri de bilgilendirirdim ama sen soruma cevap vermek yerine marka fanatikliği diyorsun başka birşey demiyorsun evet buarada xiaomi markasını seviyorum fanatiğiyim ama yaptığım şey fanatiklik değildi :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Konu içerdiği tartışma ve tartışmada kullanılan üslup nedeniyle yeni yorumlara kapatılmıştır.

Forum kurallarımız son derece açık. Lütfen yeni konu açmadan veya forumumuzda yazmaya devam etmeden önce dikkatlice okuyunuz...

Forum Kurallarımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt