- Adım
- Özgür
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Konular
- 23
Hocam sen yazmayı,anlatmayı,ifade etmeyi öğrenirsen emin ol bende okumayı öğrenirim.ne noktan var ne virgül bi öyle demişsin bi böyle.başlığın ofsayt ilk msjın ofsayt.başlıkta mi8 ve iphone x ekran kasa karşılaştırma desen yine bi nebze anlaşılır ama başlığı okuyan genel bi kıyaslama sanar benim gibi.ordaki "apaçık"olayının olduğu kısım, ekran olayı bitmiş de genel kıyaslama yapıyormuşsun gibi görünüyor.kaldı ki sorduğum soru da gayet normal.neresi apaçık demişim ama sen cvp vermek yerine,verilen cvbın üstünden laf söylemişsinAynen kardeşim tipik okumadan okuduğunu anlamadan yazan kişiler
İp x de alt çerçeve yok direk ekran olarak başlıyor ama mi 8 de var kasa ekran olayı ip x de daha iyi ama epey de mi 8 daha iyi görünüyor ekran kasa oranı bunda bi yanlışlık var
Evet param çok olsa ip x alırım kuşkusuz
Sent from my MI 8 using Tapatalk
[doublepost=1529951006,1529950890][/doublepost]
Yanlış anlamadım hocam,sadece basit bi soru sordum.....Hocam siz arkadaşı yanlış anlamışsınız, Ekran kasa oranı olarak Ip X daha iyi diyor yani. Ki öyle; X'de Alt Çerçeve yok. Mi8'de de; Explorer Ed.'da Ekrandan parmak izi okuma olduğu için alt çerçeveyi o kadar kalın tasarladılar benim düşünceme göre. Yoksa Op6'daki gibi alt çerçeveyi iyice inceltebilirlerdi.
Fakat anlamadığım Nokta; X gibi Altçerçeyevi yokeden Bilinen bir Üretici yok gördüğüm kadarı ile.