Yardım Mi 8 - Type-C Çoklayıcı

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU Stabil 10.2.2
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese iyi günler.

Arkadaşlar Mi 8 için (type-c output) hem type-c inputu olan, hem de 3.5mm inputu olan bir çoklayıcı önerir misiniz? İnternette çokça mevcut fakat yorumlarda hep şarj ile ses aynı anda olmuyor, yok mikrofon çalışmıyor gibi yorumlar var.

Kullanıp sorun yaşamadığınız bir çoklayıcı var ise bütçe sınırsız önerileri bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar böyle bir çoklayıcı yok ise bana pubg oynarken ses gecikmesi yapmayacak bir kulakiçi kulaklik ta önerebilirsiniz. Bütçe yine önemli değil 1000 liraya kadar çıkabilirim.

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
Bende mi 8 kullaniyorum inanin bir kaç çeşit hem sarj hemde kulaklik destekleyen aparat getirttim. Hepsinde de hizli sarj olmuyo ama sarj dolumu yapiyo... Muzik dinlemekte veya herhangi bir sosyal sitede gezinirken de sarj dolumunda sorun yok ama benim gibi pubg oyuncularina gerçekten eziyet bi durum cünki aparatla beraber sarj ve kulaklik takili iken; normalde yarim saatlik bi oyunda sarjiniz %100'den %90 iniyor oda apartla sarja takili iken oyundaysaniz şarjin pek bi artisi yok ha face insta youtubede gezinirken sarj oluyo oda yavas sarj oluyo nerdeyse yari yariya sarj hizi düşüyo... Olurda hizli sarji destekleyen aparat bulursaniz paylasin tesekkurler :)

Oyla:

HüseyinAvcı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
Eczane Teknikeri
Konular
32
Türkiye'de var fiyat farkı da astronomik değil aslında 51 TL .Aliexp de 38 TL ye geliyor. Telefonu alalı daha 2 hafta olduğu için bozulana kadar yanında gelen aparat ile idare ediyorum.
hocam bu ürünle şarj edip aynı anda müzik dinleyebilirsiniz ama 1A ile şarj edersiniz yani hızlı şarjı unutun.

Oyla:

ft81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi5S
Konular
28
hocam bu ürünle şarj edip aynı anda müzik dinleyebilirsiniz ama 1A ile şarj edersiniz yani hızlı şarjı unutun.

Evet 1A ile şarjı görmüştüm benim derdim şarj değil aslında direk ses kaybı olmadan usb c den kulaklık çıkışı almak. Malum kablolu dönüştürücüler elbet birgün bozulacak :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hızlı şarj için şöyle bir ürün varmış.

Oyla:

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Ürünü aldınız mı? Yorumlarınız nedir?
Aldım hocam. 3 gündür kullanmaktayım. Şarj olarak hızlı şarj etmiyor, kaç amper şarj ettiğini ölçmedim ama pubg oynarken şarj eskisine oranla daha yavaş azalıyor. Yani bu alet ile minimum 5-6 saat oyun oynanır. Onun dışında kulaklığın sesini de bir miktar azaltıyor (Kutudan çıkan type c to 3.5mm aparata göre). Genel olarak kullanılır mı, kullanılır. Ses kalitesini aman aman yok etmiyor zaten. Sadece az bir miktar azaltıyor.

Oyla:
Üst Alt