Yardım Mi 8 twrp'ye atıyor.

Seymen342

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Seymen Abit
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui Global Stable 10.2.1.0
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle merhabalar arkadaşlar.
Mi8 cihazımda Miui 10.0.2.0 Global Stable yüklüydü.Twrp,magisk de dahil olarak kullanıyordum. Sonra güncel sürüme çekmek için Miui 10.2.1.0 recovery indirdim. Twrp üzerinden magisk ile flashladım fakat rebootladıktan sonra Mi Unlocked ekranından direkt twrp ekranına atıyor. Sebebi nedir? wipe işlemleri mi yapmam gerekiyor? daha önce mi5 cihazımdan direkt geçiş yapabiliyordum.

TR26SkyWalker26TR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SkyWalker
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
13
Wipe yaptıktan sonra tekrar deneyin. Eğer açılmazsa, boot bölümünde sorun oluşmuş olabilir ve fastboot moduna girerek, bootloader kilidinin açık olduğuna emin olun. Eğer boot bölümünde sorun varsa, boot.img dosyasını tekrar flaşlayın.

Oyla:

Seymen342

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Seymen Abit
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wipe yaptıktan sonra tekrar deneyin. Eğer açılmazsa, boot bölümünde sorun oluşmuş olabilir ve fastboot moduna girerek, bootloader kilidinin açık olduğuna emin olun. Eğer boot bölümünde sorun varsa, boot.img dosyasını tekrar flaşlayın.
Wipe işlemi yapılmadan geçiş yapılmıyormuydu üst sürümlere? genelde geri çekerken sorun yaşanıyordu diye biliyorum. Kısacası verilerimin silinmesini pek istediğim söylenemez.

Oyla:

TR26SkyWalker26TR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SkyWalker
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
13
Wipe işlemi yapılmadan geçiş yapılmıyormuydu üst sürümlere? genelde geri çekerken sorun yaşanıyordu diye biliyorum. Kısacası verilerimin silinmesini pek istediğim söylenemez.
Geri çekmek için ARB'nin 1-2-3 olması lazım. Eğer 4 ise, geçmiş olsun. Fastboota girip bilgisayardan şu komutu verin;
Kod:
fastboot getvar anti

Oyla:

Seymen342

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Seymen Abit
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
11
Geri çekmek için ARB'nin 1-2-3 olması lazım. Eğer 4 ise, geçmiş olsun. Fastboota girip bilgisayardan şu komutu verin;
Kod:
fastboot getvar anti
Sizce firmwareden dolayı olabilirmi 10.0.3.0 dan mı geçmem gerekiyordu ? yoksa Mi8 cihazında üst sürümlere veri kaybı yaşamadan geçilmiyor mu? Verdiğiniz kodu denedim fakat birşey değişmedi

Oyla:

TR26SkyWalker26TR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SkyWalker
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
13
Sizce firmwareden dolayı olabilirmi 10.0.3.0 dan mı geçmem gerekiyordu ? yoksa Mi8 cihazında üst sürümlere veri kaybı yaşamadan geçilmiyor mu? Verdiğiniz kodu denedim fakat birşey değişmedi
Hocam, kodu girdiğinizde bir çıktı olması lazım. O çıktıyı yazar mısınız? Çıktı, 1,2,3 ya da 4 olmalı. Mi 8 kullanmadığım için bilemiyorum ancak A2'de sistem üzerinden güncelleme yapınca, ROM dosyasını kendi yüklüyordu ve tüm uygulamalarım silinmişti. Ancak, Mi 8 için durum farklı olabilir.

Oyla:

Seymen342

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Seymen Abit
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
11
Hocam, kodu girdiğinizde bir çıktı olması lazım. O çıktıyı yazar mısınız? Çıktı, 1,2,3 ya da 4 olmalı. Mi 8 kullanmadığım için bilemiyorum ancak A2'de sistem üzerinden güncelleme yapınca, ROM dosyasını kendi yüklüyordu ve tüm uygulamalarım silinmişti. Ancak, Mi 8 için durum farklı olabilir.
Geri dönüşün ve ilgin için teşekkürler hocam. Gerek kalmadı sıfırladım telefonu yedek alıp. Sağlık olsun tekrardan kurmakla uğraşacağız :P

Oyla:
Üst Alt