Yardım Mi 8 Twrp ve Root

gaddar969

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Android
Cihazım
Xioami mi8
Konular
1
Selamün Aleyküm öncelikle herkesin bayramını en icten dileklerimle kutlarım.
Hali hazırda 6 ay once mi6 ile xiaomi kullanmaya basladım simdi mi6 mı satıp mi8 aldım elime ulastı 1 hafta once asıl soruya gelecek olursak;
mi6 kullanırken bl kilidi icin basvuru yapmısdım basvuru onaylandı fakat bl kilidini acmadım sımdı mi8 aldım ve kullanıcı adı paralo girerek bl kilidini actım ilk sorum buydu forum doldururken mi6 olarak doldurmusdum simdi bu telefonda bl kilidini actım sıkıntı olurmu
2-birde twrp ve root hakkında hic bir bilgim yok sadece miflash programı ıle forumdakı konuları takıp ederek kilidi açabildim
Dün gece cesaretimi toplayıp forumdanda takıp ederek twrp yukledim magiskv16.4 klasorunu telefonumun dahili hafızasına kaydetip cihazımı flashboot konumuna alıp Rehber - Xiaomi Mi 8 Twrp 3.2.3-0806 Otomatik Yükleme Aracı bu sitede verilen yönergeleri izleyerek twrp yuklemesi yaptım buraya kadar sorunla karsılasmadım fakat twrp den magisk klasoru kurulumuna gecince sıkıntı yasadım kurulumu defalarca tekrarlamama ragmen cihazım surekli twrp ekranına geri donuyordu 2 saate yakın ugrasdım en sonunda bir yerden okuyup unroot secenegini tıkladıgımda cihazımı fabrika ayarlarına sıfırlanmıs sekılde acabıldım nerede hata yaptım anlamadım bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı defalarca magisk kurmama ragmen cihazım her defasında yeniden baslayıp twrp ekranına geri donuyordu
simdiden yardımlarınız icin tesekkur eder iyi bayramlar dilerim

gaddar969

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Android
Cihazım
Xioami mi8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gördüğüm Kadarıyla Sıkıntımı Yaşayan Yok Veya Kimse Bilmiyor.Neyse Sorunu Çözdüm Konuyu Kapatabilirsiniz Teşekkürler Tekrardan.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Geçmiş olsun sorunuz çözmüşsünüz. Keşke çözümü de yazsaydınız, ileride sizinle aynı sorunu yaşayacak olan diğer arkadaşlarımız ayardımcı olmuş olurdunuz.

İlk sorunuz da cevapsız kalmasın. Hayır her hangi bir problem yaşamazsınız. Dilerseniz i.mi.com adresinden eski cihazınızı kaldırabilirsiniz.

Oyla:

gaddar969

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Android
Cihazım
Xioami mi8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıntının nereden kaynaklandığını bende tam olarak anlamadım ama twrp ve farklı bir root flash layınca telefon açıldı ama tahminim flashladıgım magisk den kaynaklanıyor daha sonrasında farklı biryerden supersu.zip flashlayınca telefon acıldı.

Oyla:
Üst Alt