Yardım Mi 8 Twrp Kurma

ysnsrtky

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasin
Cihazım
Mi9 se
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v11
Telefon Modeli
mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese iyi forumlar. Android 10 ve miui 11 yüklü Mi8 cihazıma bir türlü Twrp yükleyemiyorum. İzlediğim videolarda ve forumdaki konularda dikkat edilmesi gereken hususları yaptım ancak olmuyor. Adb cihazı görüyor lakin ne tek tuşla twrp yükleme ne de adb ile twrp yükleyemiyorum. Resimdeki gibi hata veriyor. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Ekli dosyalar

• Hata.jpg
    Hata.jpg
    169,1 KB · Görüntüleme: 20

ysnsrtky

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasin
Cihazım
Mi9 se
Konular
1
Usb 3.0 mı kullanıyorsunuz telefon ve bilgisayar bağlantısında.
Hocam 2.0 kullanıyorum. Dün gece sağolsun Bülent hocam sabaha kadar tw üzerinde uğraştı. Pc üzerinden unlock yapmadığım için atamıyormuşum ancak ilginç bir şekilde mi unlock cihazı görmüyor ne yaptıysak :)

Oyla:

ysnsrtky

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasin
Cihazım
Mi9 se
Konular
1
hocam içim rahat etmeyecek, twrp yükleyin ben bakayım bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pardon ne twrpsi, tw yükleyiniz efenim
Üstadım problem benim laptopun usb portlarındaymış sanırım. Arkadaşın laptopu ile sorunsuz bir şekilde twrp yükledim. Dün gece bana yardımcı olmaya çalıştığınız için ayrıca teşekkür ederim. Resmen pc başında sabahladınız. Hakkınızı helal edinclap~~

Oyla:

amputebülent

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Han
Cihazım
P9 Lite 2017
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Üstadım problem benim laptopun usb portlarındaymış sanırım. Arkadaşın laptopu ile sorunsuz bir şekilde twrp yükledim. Dün gece bana yardımcı olmaya çalıştığınız için ayrıca teşekkür ederim. Resmen pc başında sabahladınız. Hakkınızı helal edinclap~~
ne demek hocam her zaman yardımcı olabilirim, belliydi başından beri driver ve pcde sıkıntı olduğu zaten onunla uğraşıyordum en son baktım driver kurarken de hata veriyor saldım. siteye de son durumu sormak için girmiştim siz yazmışsınız zaten :D:D İyi günlerde kullanın mi 8 çok güzel cihazdır kendinize iyi bakın:)

Oyla:

ysnsrtky

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasin
Cihazım
Mi9 se
Konular
1
ne demek hocam her zaman yardımcı olabilirim, belliydi başından beri driver ve pcde sıkıntı olduğu zaten onunla uğraşıyordum en son baktım driver kurarken de hata veriyor saldım. siteye de son durumu sormak için girmiştim siz yazmışsınız zaten :D:D İyi günlerde kullanın mi 8 çok güzel cihazdır kendinize iyi bakın:)
Eksik olmayın hocam Görüşmek üzere

Oyla:
Üst Alt