Çözüldü Mi 8 Temadan sonra ekran açılmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ksmdnz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kasım
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar. Mi8 telefona bir tema yükledim yeniden başlattı fakat ekran açılıyor ama simge vs hiçbirşey gelmedi ekrana status bar da saat şarj gostergesi var duvar kağıdı var başka birşey yok, ekrana ulaşmadan bu temayı kaldırma şansımız varmı acaba yada stock temaya dönme. Bu arada telefon root lu twrp yüklü.

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
10 Mart 2018
Konular
188
Orta butona basılı tut google uygulamadı gelecek oraya temalar yaz temalar uygulaması gelecek gir temayı eskiye çevir oda olmazsa google uygulamasından başka launcher indir temayı eskiye çevir launcheri sil

Oyla:

Skylonely61

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Mİ 9 T PRO
Meslek
yazılım
Konular
9
Merhaba arkadaşlar. Mi8 telefona bir tema yükledim yeniden başlattı fakat ekran açılıyor ama simge vs hiçbirşey gelmedi ekrana status bar da saat şarj gostergesi var duvar kağıdı var başka birşey yok, ekrana ulaşmadan bu temayı kaldırma şansımız varmı acaba yada stock temaya dönme. Bu arada telefon root lu twrp yüklü.

ayarlar - temalar dan stok temaya dönebilirsiniz eğerki ayarlara ulaşabiliyorsanız panel üzerinden

Oyla:

Ksmdnz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kasım
Cihazım
Mi 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ASlında herhangi bir yere ulaşamıyordum fakat mesaj gelince kilit ekranından mesajlar açıldı daha sonra bildirim paneli aşağı çekerek ayarlardan temalara erişip silebildim.. konu Kilitlenebilir. Teşekkürler yardımlarınız için.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt