Yardım Mi 8 telefonun donması,kasması,şarjınin çabuk bitmesi

Yılmazz78

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yücel
Cihazım
Mi8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.4
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selam arkadaşlar.Aranızda yeniyim..1 seneden beri xiaomi mi8 cihazı kullanmaktayım..Ama son gelen güncelleme ile telefonda yaşadığım sorunlar beni bu cihazdan soğutmaya başladı..telefonumda donma,kasma ve şarjın çok cabuk bitmesi gibi sorunlar var...Telefonun eski performansından eser yok..MİUİ GLOBAL 11.0.4 sürümünü kullanmakta..Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..Bu konularda fazla bilgi sahibi değilim..sadece telefonun eskisi gibi performanslı olsun istiyorum

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Güncelleme sonrası cihazı sıfırlamadıysanız sıfırlayarak temiz kurulum yapın. Sıfırlama işlemini recovery üzerinden gerçekleştirin. Verileriniz silinecek, yedek alın.

Oyla:

Yılmazz78

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yücel
Cihazım
Mi8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme sonrası cihazı sıfırlamadıysanız sıfırlayarak temiz kurulum yapın. Sıfırlama işlemini recovery üzerinden gerçekleştirin. Verileriniz silinecek, yedek alın.
Deneyeceğim dediğinızi.sıfırlama işlemini recovery üzerinden nasıl gerçekleştireceğim.recovery dedığiniz nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde bu teledlfon bazı uygulamalarda örneğin letgo uygulamasına mobil veri ile sorunsuz girerkekn wifi ile letgo uygulamasına girmiyor..bu neden olabilir? Bunu her uygulamada yapmıyor fakat letgo uyhulamasinda sürekli yapıyor

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Aşağıdaki bağlantıdan yardım alabilirsiniz. Letgo da oluşan WiFi sorunu uygulama kaynaklı olabilir.

Oyla:
Üst Alt