Yardım Mi 8 telefonum çok geç şarj oluyor, yardım.

Erkanbeyhazretleri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
J7
Konular
4
Selamün aleyküm arkadaşlar mi 8 128gb telefonum var 2 saat kadar önce telefon çok geç şarj olup erken bittiği için telefonu fabrika ayarlarına sıfırladim. Fabrika ayarlarına donderdim. Yararı olur mu bilmiyorum ama yaptım ama hala aynı. Telefon 1 buçuk saatte %56 şarj oldu. Ne yapmam gerekir ne önerirsiniz. %50ye kadar kapalı şarj ettim şuan açık şarj ediyorum. Kablonun ucu biraz kopuk ondan olabilir mi yada ne yapabilirim? Umarım başlık ve konu içeriğinde herhangi bir sorun yoktur. Anlatabilmisimdir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamün aleyküm arkadaşlar mi 8 128gb telefonum var 2 saat kadar önce telefon çok geç şarj olup erken bittiği için telefonu fabrika ayarlarına sıfırladim. Fabrika ayarlarına donderdim. Yararı olur mu bilmiyorum ama yaptım ama hala aynı. Telefon 1 buçuk saatte %56 şarj oldu. Ne yapmam gerekir ne önerirsiniz. %50ye kadar kapalı şarj ettim şuan açık şarj ediyorum. Kablonun ucu biraz kopuk ondan olabilir mi yada ne yapabilirim? Umarım başlık ve konu içeriğinde herhangi bir sorun yoktur. Anlatabilmisimdir

Aşağı fotoğraf bıraktım. Şuan bu şekilde şarj durumu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Konuyu açalım 37 dk olmuş şarjım şuan 64 oldu.

Son düzenleme:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Normalde bu tarz konuları açan kullanıcılarımıza öncelikle farklı kablo ve adaptör ile test etmelerini öneririz ama siz zaten kablonuzun hatalı olduğunu yazmışsınız. Bir an önce farklı bir kablo temin etmenizi öneririm, bahsettiğiniz kopukluk sadece şarj süresini değil telefonunuzun genel sağlığını da olumsuz yönde etkileyecektir.

Oyla:

Erkanbeyhazretleri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
J7
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde bu tarz konuları açan kullanıcılarımıza öncelikle farklı kablo ve adaptör ile test etmelerini öneririz ama siz zaten kablonuzun hatalı olduğunu yazmışsınız. Bir an önce farklı bir kablo temin etmenizi öneririm, bahsettiğiniz kopukluk sadece şarj süresini değil telefonunuzun genel sağlığını da olumsuz yönde etkileyecektir.
Cevabınız için teşekkürler, herhangi bir kablo ile mi denemeliyim yoksa orijinal kablo mu aramalıyim? Ve şunu sormak istiyorum, son birkaç haftadır böyle bir sorunla karşılaşıyorum kablo 2 aydır böyle ve önceden böyle bir sorun yoktu

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cevabınız için teşekkürler, herhangi bir kablo ile mi denemeliyim yoksa orijinal kablo mu aramalıyim? Ve şunu sormak istiyorum, son birkaç haftadır böyle bir sorunla karşılaşıyorum kablo 2 aydır böyle ve önceden böyle bir sorun yoktu

Hızlı şarj desteği de sunan kaliteli bir kablo ile deneyin hocam.

Kablonun kopuk olan için bir süre idare ettikten sonra son bir kaç haftadır belirttiğiniz sorunu verecek şekilde deforme olmuş olabilir tahmin ediyorum.

Oyla:

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6

Aşağı fotoğraf bıraktım. Şuan bu şekilde şarj durumu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Konuyu açalım 37 dk olmuş şarjım şuan 64 oldu.
Hocam baska bi kablo deneyin. O kutudaki kablo orjinal ya beş para etmez. Bu sitede satilan hizli şarz uyumlu kabloyu alin. Ben aldim rahat ettim. Kablodandir

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
Kutudan çıkan kabloda sıkıntı yok ben memnunum kaliteliden ;ama alternatif olarak aukey veya ankerin güzel kabloları var.

Oyla:

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Kutudan çıkan kabloda sıkıntı yok ben memnunum kaliteliden ;ama alternatif olarak aukey veya ankerin güzel kabloları var.
Valla ben hiç memnun deilim kutudan cikan kablo hizli şarz yapmazken ( bozuk yada başka bisey bilemicem oldukcada dandik bi kablo bence) dışarıdan aldığım kablo babalar gibi hizli sarz yapiyor oldukcada kaliteli.

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
Valla ben hiç memnun deilim kutudan cikan kablo hizli şarz yapmazken ( bozuk yada başka bisey bilemicem oldukcada dandik bi kablo bence) dışarıdan aldığım kablo babalar gibi hizli sarz yapiyor oldukcada kaliteli.
Belki sıkıntı var benim hem mi8 kutusundan çıkan hemde sonradan aldığım 20 cm micro c aparatlı usc c xiaomi kablo hızlı şarjda sıkıntı yok.

Oyla:

Realahmet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8
Konular
6
Daha hizli bir sarz icin yuksek amperli bir fis ve destekleyen bir kabloya ihtiyaciniz var . Ben orjinal fis ile sarz ettigimde daha yuksek dusuk amper bir fis ile sarz ettigimde daha dusuk batarya omru aliyorum.

Oyla:
Üst Alt