Yardım mi 8 tarayici sorunu

desoylu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
demir
Cihazım
mi 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mio global 10.3 kararli yaziyor :)
Telefon Modeli
mi 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
merhaba arkadaslar.mi 8 kullaniyorum.xiaomi kendine ait olan tarayici dan nasil kurtulabilirim.kaldirilmiyor.benim isime chorome yariyor.chrome icinde bir link tikliyorum.kendi tarayicisina yonlendiriyor.sirf bu yuzden satmayi bile dusunuyorum.
ayrica bir seferinde masaustunde uygulamalarin cogu kayboldu.uygulama adi ve resmi yok ama oldugu yere basinca calisiyordu.ac kapa yaptim duzeldi.simdide alarm ve takvim iki gunde bir kayboluyor.bu da kronik bir sorunmu tesekkurler

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Miui tabanlı costum romlarda mi uygulamalarını kaldırma işlemi için aşağıdaki linke göz atabilirsiniz hocam. Eğer Root erişim var ise Link2sd ile tek tıkla da kaldırabilirsiniz.
Uygulama - MIUI Gizli Ayarlar v2.1 [Güncell]

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Rica ederim. kaldıramazsanız eğer uygulama yöneticisi sağ üstteki üç noktaya tıklayın varsayılana girin ve oradan chormeyi varsayılan tarayıcı olarak secerseniz mi tarayıcıya yönlendirme sorunu cözülür

Oyla:

desoylu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
demir
Cihazım
mi 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim. kaldıramazsanız eğer uygulama yöneticisi sağ üstteki üç noktaya tıklayın varsayılana girin ve oradan chormeyi varsayılan tarayıcı olarak secerseniz mi tarayıcıya yönlendirme sorunu cözülür

programsız uygulamalardan dediğiniz gibi yaptım.çok teşekkürler.telefondan soğutmuştu beni.yeni almış gibi hissettim. :)

Oyla:
Üst Alt