Yardım Mı 8 sistem uygulamaları güncelleme sorunu

Baroone

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Son sürüm
Telefon Modeli
Mı 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar mi8 telefonumda sistem uygulamaları güncelleme sorunu yaşıyorum. Şu anda güncelleme var ancak güncelle dediğimde guncellenemedi uyarısı veriyor. Bilgisi olan varmı bu konuda...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkeste aynı sorun mevcut sanırım...

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Arkadaşlar mi8 telefonumda sistem uygulamaları güncelleme sorunu yaşıyorum. Şu anda güncelleme var ancak güncelle dediğimde guncellenemedi uyarısı veriyor. Bilgisi olan varmı bu konuda...
Kaptan, biraz araştırılıp konu açılsa iyi olurdu. Aynı konudan defalarca açılıyor. Forumda konu kirliliği olmasın. Soruna gelecek olursak: Sunucu hatası vs. bir şey var sanırım. "İndirilemedi" deyip duruyor. Geçecektir elbet, bekleyelim. ;)

Oyla:

Baroone

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaptan, biraz araştırılıp konu açılsa iyi olurdu. Aynı konudan defalarca açılıyor. Forumda konu kirliliği olmasın. Soruna gelecek olursak: Sunucu hatası vs. bir şey var sanırım. "İndirilemedi" deyip duruyor. Geçecektir elbet, bekleyelim. ;)

Hocam, yardım kısmına açılıyor genelde böyle konular, baktım ama orada göremedim. Sonra genele bakınca herkesin kendi telefon modeline göre açtığını gördüm. Olması gerektiği yerde olsaydı konular ben de açma gereği duymazdım. Yine de uyarınız için teşekkürler...

Oyla:

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Hocam, yardım kısmına açılıyor genelde böyle konular, baktım ama orada göremedim. Sonra genele bakınca herkesin kendi telefon modeline göre açtığını gördüm. Olması gerektiği yerde olsaydı konular ben de açma gereği duymazdım. Yine de uyarınız için teşekkürler...
İşte dediğiniz gibi, bilen/bilmeyen konu açıyor. Dolayısıyla forumumuz açısından iyi değil bu. Bilgi kirliliği/kalabalıklığına yol açıyor. Bu forum hepimizin forumu, ondandır uyarım. handshake~~

Oyla:
Üst Alt