Bende de aynısı mevcut VOLTE açık ama yazmıyor.
Samsung A8 var olurmu acabasim.karti daha resmi bir cihaza takip kullanmis olduğunuz oparetor mesja atın volte için sim kart aktif olacaktır sonra telefonunuza takın aktif olacaktır
Örnek Samsung cihazlar olabilir
Olur hocam netten bakın kullanmis olduğunuz oparetor volte kodu nedir kısa sms atacaksınız oparetoreSamsung A8 var olurmu acaba
O mesajı mi 8 ile gönderdim. Turkcell sebekesinde uyumlu olması gerekir felan dediOlur hocam netten bakın kullanmis olduğunuz oparetor volte kodu nedir kısa sms atacaksınız oparetore
Başka cihaz la atın sim aktif edip tekrar telefonunuza takın ben ve çoğu kişi o şekilde yapıyor hocam bizim cihazları resmi olarak tanımiyor oparetorlerO mesajı mi 8 ile gönderdim. Turkcell sebekesinde uyumlu olması gerekir felan dedi
Peki hocam çok sağolun teşekkür ederimBaşka cihaz la atın sim aktif edip tekrar telefonunuza takın ben ve çoğu kişi o şekilde yapıyor hocam bizim cihazları resmi olarak tanımiyor oparetorler
Rica ederim yapınca geri dönüş yaparsanız sevinirimPeki hocam çok sağolun teşekkür ederim