- Adım
- Atakan
- Cihazım
- Mi 8 Se
- Meslek
- Developer
- Konular
- 2
Arkadaşlar selam, dün bir arkadaşımız gazına gelip mi 8 se satın aldım. Satıcı imei yüklemesini yapmış full kutulu gönderiyor. Ben bu cihaz için bu kadar terenenni olduğunu bilmiyorum şimdi arkadaşlarımızın rehberlerine göz attım çok detaylı ve uzun uzadıya işler var ben telefondan anlamadığım için bu telefon kesin benim elimde kalır gibi geliyor.
Sorum şu olacak, cihaz 1-2 gün içerisinde elime geçecek ben hiç bir şey yapmadan cihazı hattımı takım kullanmaya devam edebilir miyim? İngilizce de kullanabilirim benim için o problem değil, android güncellemeleri yapılabiliyorsa ve google play bağlanıyorsa benim için yeterli olacaktır, o bahsedilen çin uygulamalarını bir şekilde silerim heralde.
Sorum şu olacak, cihaz 1-2 gün içerisinde elime geçecek ben hiç bir şey yapmadan cihazı hattımı takım kullanmaya devam edebilir miyim? İngilizce de kullanabilirim benim için o problem değil, android güncellemeleri yapılabiliyorsa ve google play bağlanıyorsa benim için yeterli olacaktır, o bahsedilen çin uygulamalarını bir şekilde silerim heralde.