Yardım Mi 8 Sertifika Hatası ?

ugurakbas06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
58
Merhaba arkadaşlar mi 8 yurtdışı kayıtsız kullanıyorum global versiyon Google Play'de sertifikalı değil ibaresini görmekteyim bu sorunu nasıl düzeltebilirim ? Cihaz rootsuz

Son düzenleme:

Mustekk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
0
Ben experince rom attım sertifikalı oldu. Orijinal rom sertifikasızdı

Oyla:

babadilla

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Egemen
Cihazım
MI 8
Konular
0
Merhaba arkadaşlar mi 8 yurtdışı kayıtsız kullanıyorum global versiyon Google Play'de sertifikalı değil ibaresini görmekteyim bu sorunu nasıl düzeltebilirim ? Cihaz rootsuz
Merhaba,
Bildiğim kadarıyla Xiaominin temelde pazarı Çin olduğundan global sürümler dışında pek Google ile falan işi yok ve haliyle sertifika için bir çabası yok. Eğer piyasanın çoğunda olduğu gibi Çin cihazı üzerine Global Rom atılmış değil de Xiaomi'nin İtalya, Fransa gibi resmi olarak giriş yapmış ülkelerinden global cihaz ve global romlu bir sürüm alınmadıkça google play sertifikasız görünüyor. (Türkiye'de "resmi" olarak satılanlarda durum ne bilmiyorum)
Şahsen benim açımdan en büyük sıkıntısı Netflix'i play store'dan yükleyememek. Google da arattıysanız çeşitli çözümler var ve haliyle root etmeniz gerekiyor. Sonrasında magisk ile bunu düzeltmek ya da bir şekilde sertifikalı olarak gelen eu rom kurmak mükün. Bunun dışında linkinden cihazınızı "beyaz liste"ye alabiliyorsunuz. Cihazının yine sertifikasız görünüyor ancak "teoride" google ürünlerini ileride kullanmaya devam etmenize olanak sağlıyor. Detaylar adresinde.

Bu arada az önce başka bir konuda onat nickli arkadaşın yazdıklarından öğrendiğim üzere; Google Play Store'dan satınalma işlemleri için parmak izi doğrulaması nı açtığınızda Netflix çıkıyor enteresan bir şekilde o yüzden yazımdaki netflix kısmını görmezden geliniz şimdilik.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt