Yardım Mi 8 Şebeke Yok Gibi

veyselyldz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi 8
Konular
19
Merhaba arkadaşlar telefonum brick olmuştu edl mod ve yetkili hesapla açtım telefonu 15 gün çin romu kullandım kullandığım süre boyunca şebekemde hep sorun vardı hala var arama geliyor arada ses kesiliyor hele interneti hiç kullanamıyorum sorun ne neden böyle hiçbir fikrim yok inanın ki çok acil yardıma ihtiyacım var bazen o kadar lazım oluyor ki telefon kullanamıyorum maalesef

Mmurat33

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
8
merhaba ;
aklıma bir şey takıldı Bu son güncellemeyi yaptık ve şebeke sorunları çıkmaya başladı. peki eski sürüme geçmek için sitesinden indirme gibi bir şey yok mu? illa ki servisine mi göndermemiz lazım. teşekkür ederim

Oyla:

veyselyldz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi 8
Konular
19
Arkadaşlar benim telefon brick oldu edl moda alıp yetkili hesapla düzelttim ve mecburen çin romu kullandım o zamandan beri sürekli hattım çekmiyor şebeke simgesinde çarpı işareti var. Sadece şehir merkezlerinde iyi çekiyor onun dışında evdeyken çekmiyor brick olmadan önce hiç bir problem yoktu evdeyken. Düşüncem şu yönde acaba modem dosyalarına mı bir şey oldu . Çünkü simkartta bir problem yok başka telefonda full çekiyor sim kart

Oyla:
Üst Alt