Yardım Mi 8 Şebeke Sorunu

ziusky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Jack
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.5 Kararlı - Android 10
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Mi 8 cihazım sim kartı bazen görmeyip sinyal yok gösteriyor. Bazen de simi görüyor ama hücresel ağ açtığımda internet gelmiyor. Hat görmediği zaman wifi da kendi kendine kapanıyor açılıyor. İnternete baktım ama gösterilen çözümlerden hiçbiri işe yaramadı. Farklı rom denemek kaldı son çare olarak. Bu sorun için önerdiğiniz romlar veya ayarlar var mıdır?

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Mi 8 cihazım sim kartı bazen görmeyip sinyal yok gösteriyor. Bazen de simi görüyor ama hücresel ağ açtığımda internet gelmiyor. Hat görmediği zaman wifi da kendi kendine kapanıyor açılıyor. İnternete baktım ama gösterilen çözümlerden hiçbiri işe yaramadı. Farklı rom denemek kaldı son çare olarak. Bu sorun için önerdiğiniz romlar veya ayarlar var mıdır?

cihazınız yurt dişi cihaz mı ?

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Evet, IMEI atılmış yurtdışı. Bu zamana kadar sorunsuz kullanıyordum. Son iki üç haftadır böyle.

bir kontrol edin imei numaralarını , eski versiyonada dönerek deneye bilirsiniz , bulunduğunuz yeri değiştirdiyseniz oda etki ede bilir ,

Oyla:

ziusky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Jack
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forumda geziyorum bir çözüm için bunu benzer belki 50 tane konu gördüm. Hiçbirinin doğru düzgün bir cevabı yok. Çözülmüş olanına denk gelmedim. Mi 8 lerde bu sorun kronik olabilir. Yok mu şu soruna nokta koyacak bilgili biriwasntme~~. Hepsini tek konuda birleştirebilecek düzeyde yeteneğe sahip bilge biri!moustache~~

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Forumda geziyorum bir çözüm için bunu benzer belki 50 tane konu gördüm. Hiçbirinin doğru düzgün bir cevabı yok. Çözülmüş olanına denk gelmedim. Mi 8 lerde bu sorun kronik olabilir. Yok mu şu soruna nokta koyacak bilgili biriwasntme~~. Hepsini tek konuda birleştirebilecek düzeyde yeteneğe sahip bilge biri!moustache~~

mi 8 lerde kronik değil yurt dişi imei atılanlarda kronik ola bilir =) bende mi 8 kullandım yurt içi garantili böyle sorunlarım olmadı hiç bir zaman

Oyla:
Üst Alt