Yardım Mi 8 şebeke sorunu

Manyofobi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 8
Meslek
Kuaför
Konular
22
Merhaba herkese hayırlı günler benim mi 8 cihazım şebeke sorunu yaşıyorum şebeke full olduğu zaman sadece arama yapıyor internete giriyor 2 çubuk olsuğu zaman arama gelmiyor internete girmiyor yurtdışı imei atılmış ama wifi de problem yaşamıyorum bir çözüm yolunuz varmı imei atılırken eksiklik olmuş olabilir mi ?teşekkürler.

Muhammet2777

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet2323
Cihazım
Poco x3
Konular
2
Telefoncuya götür yada kendin yapabiliyordan efs yedeği alıp yeniden başka bir imei at

Manyofobi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 8
Meslek
Kuaför
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani bilemiyorum bence bi dosya falan bişey eksiktir yada ime hatalıdır kendin yapamıycaksan direk telefoncuya götür bence
Çünkü wifi şebeke Bluetooth tek entegre diye biliyorum onlarda sıkını yok oyüzden sizce ?

ilkergoren

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ilkergoren
Cihazım
g925f
Konular
0
Merhaba herkese hayırlı günler benim mi 8 cihazım şebeke sorunu yaşıyorum şebeke full olduğu zaman sadece arama yapıyor internete giriyor 2 çubuk olsuğu zaman arama gelmiyor internete girmiyor yurtdışı imei atılmış ama wifi de problem yaşamıyorum bir çözüm yolunuz varmı imei atılırken eksiklik olmuş olabilir mi ?teşekkürler.
cihaz arada resetliyorsa sdr entegren bozuk.ama soylediğine gore bence anakartta sorun yok cihazın alt sarj bordu arızalı duruyor

Manyofobi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 8
Meslek
Kuaför
Konular
22
cihaz arada resetliyorsa sdr entegren bozuk.ama soylediğine gore bence anakartta sorun yok cihazın alt sarj bordu arızalı duruyor
Cihaz kendine reset atmıyo hiç bende anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha
Bu hoparlör ile anten bir mi hoparlör daha önce değişti çünkü

Son düzenleme:

Manyofobi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 8
Meslek
Kuaför
Konular
22
Ekleme : şuan fark ettim şebeke full çekmediği zaman sms yoluyor arama yapmıyo internete girmiyor

ilkergoren

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ilkergoren
Cihazım
g925f
Konular
0
Ekleme : şuan fark ettim şebeke full çekmediği zaman sms yoluyor arama yapmıyo internete girmiyor
alt bord kesin yan sanaidir yan sanai alt bordlarda eksik parca var 3g 4.5 modul yok kesin ondandır sokulup bakılsa anmlasılır

Manyofobi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 8
Meslek
Kuaför
Konular
22
Board derken hoparlör ün olduğu parçamı şarj şoketi ve mikrofon board u olan parçamı

Üst Alt