bozdum güzelim temalar uygulamasını globalde her zaman açık ekran vs yokmuş temalar da üzdüTema uygulaması sürümünden kaynaklanıyor muhtemelen
Arkadaşlar bu sürümde herhangi bir sorun var mı ? Kullananlar yanıtlarsa çok sevinirim ona göre geçeceğim. Başka miui 12 de önerebilirsiniz sırf kontrol paneli için miui12 geçeceğim
Eğer MIUI11 ya da MIUI10 'daysınız kesinlikle geçmeyin. Telefonun şarjı çok çabuk bitiyor ama şuan başka bir MIUI12 sürümü kullanıyorsanız; stabil değil mıuı12 20.9.4 yani son beta sürümünü kurun. Romu bir hafta kullandım, kasma olayı çok çok nadir oluyordu.arkadaşlar, bu forum öldü mü, neden hiç bir cevap yok. Bu ROM 'u kullananlar yorum yazabilir mi ? sorunsuz kullanan var mı?
Mi 8 se kullanan fazla bir kesim yok. Herkeste sabah akşam forumda değil.Son stabildeyim memnunumarkadaşlar, bu forum öldü mü, neden hiç bir cevap yok. Bu ROM 'u kullananlar yorum yazabilir mi ? sorunsuz kullanan var mı?
Çoğu insan Aosp rom kullandığı için cevap veremeyebilir. Zaten muhtemelen bir güncelleştirme daha alıp cihazı kendi haline bırakacaklar artık. Onun için de pek kimse Miui arayüzüne bakmıyor. Mi 8 SE modeli için Miui biraz fazla sorunlu oldu ve pek kimsenin de hevesi kalmadı diye zannediyorum. Yoksa SD 710 gibi canavar bir işlemci ve 6 gb rami olmasına rağmen miui arayüzünde takıla takıla iş yapmasına anlam veremiyorum. Aosp ye geçip yağ gibi akan bir sistem varken açıkçası her ne kadar özelleştirilebilir ve güzel arayüzü olsa da yine de geçmek istemiyorum.arkadaşlar, bu forum öldü mü, neden hiç bir cevap yok. Bu ROM 'u kullananlar yorum yazabilir mi ? sorunsuz kullanan var mı?