Rom Mi 8 Se Xiaomi.eu Miui 12.0.2.0 Stabil Sürüm İndirme Bağlantıları

umutgulay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Can
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
2
Dün gece beklediğimden çok daha kolay bir şekilde kurulumu gerçekleştirdim, bu işlerden çok anlamam cihazımda android 9 miui 11.0.3 sürümü yüklüydü, önce twrp den android 10 yükledim sonra miui 12.0.2 yükleyip sorunsuz modem dosyası flaşladım. Anlıyacağınız üzere temiz kurulum yapmadım hiç bir şeyi silmeden direk güncelledim. Hiç bir sıkıntı, kasma, donma, takılma vs yaşamadım ve cihaz çok akıcı çalışıyor, telefondan sıkılmıştım tekrar ısındım bu sürüm ile. Konuyu açıp bilgilendiren ve destek olan herkesin eline emeğine sağlık.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-09-26-07-55-43-727_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-09-26-07-55-43-727_com.android.settings.jpg
    209,3 KB · Görüntüleme: 47

KayzerSoze

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
17
Arkadaşlar Şimdi kurdum. Yüz ile kilit açma, parmak izi ile kilit açmada bu şekilde hata veriyor. Temiz kurulum yaptım. Napmam lazım ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bende neden böyle yapıyor ????
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün gece beklediğimden çok daha kolay bir şekilde kurulumu gerçekleştirdim, bu işlerden çok anlamam cihazımda android 9 miui 11.0.3 sürümü yüklüydü, önce twrp den android 10 yükledim sonra miui 12.0.2 yükleyip sorunsuz modem dosyası flaşladım. Anlıyacağınız üzere temiz kurulum yapmadım hiç bir şeyi silmeden direk güncelledim. Hiç bir sıkıntı, kasma, donma, takılma vs yaşamadım ve cihaz çok akıcı çalışıyor, telefondan sıkılmıştım tekrar ısındım bu sürüm ile. Konuyu açıp bilgilendiren ve destek olan herkesin eline emeğine sağlık.
Sende giriyormu ayarlarda parmak izine yüz kilidine felan ???

Son düzenleme:

muhsin004

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhsin
Cihazım
mi8 se
Konular
0
Hiçbir sıkıntı yok

Emre3465

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Güncelleme
Cihazım
Mi 8 se
Konular
1
Beta 20.9.4 ne farkı var arkadaşlar peki

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Bende neden böyle yapıyor ????

Sende giriyormu ayarlarda parmak izine yüz kilidine felan ???
Ayarlar uygulamasının verileri temizlemeyi deneyiniz

KayzerSoze

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
17
Ayarlar uygulamasının verileri temizlemeyi deneyiniz
Verileri temizledim. Düzelmedi. Romu tekrar kurdum yine düzelmedi. Sorun twrp sürümüyle ilgiliymiş sanırım. Twrp yi değiştirince düzeldi. Yani 3. Kuruşumda sorunu çözdüm. Roma gelecek olursak "Bu sefer olmuş."

ercanbyrm96

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
GMD Elite
Konular
0
Beta 20.9.4 ne farkı var arkadaşlar peki
Beta versiyon daha gelişmiş hocam . Örneğin oyun oynarken veya telefon yan iken kontrol panelini indirince stablede ince bir şekilde sanki telefon dikmiş gibi iniyor hoş durmuyor betada ise iPhone gibi olmuş duzeltmisler ekranın tamamına ikonlar dağılıyor fotoğrafta gördüğünüz gibi .

Arkadaşlar Şimdi kurdum. Yüz ile kilit açma, parmak izi ile kilit açmada bu şekilde hata veriyor. Temiz kurulum yaptım. Napmam lazım ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Reis internal stroagedeki bütün verileri bilgisayarına yedekle. Ardından twrp ekranında wipe kısmından bütün partitionlari formatla sadece otg secilemiyor zaten . Ardından geri de format data ya bas oradan da yes yazıp full format yapmış olucaksin bilgisayara bagla rom dosyasını telefona atıp telefondan kur bu şekilde bir sorun yasayacagini sanmıyorum. Bazıları wipe yapıp temiz yaptım diyor ama ardından format data yapmazsanız bazı sistem kalıntıları silinmiyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-09-26-17-08-52-183_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2020-09-26-17-08-52-183_com.google.android.youtube.jpg
    383,6 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:

KayzerSoze

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
17
Beta versiyon daha gelişmiş hocam . Örneğin oyun oynarken veya telefon yan iken kontrol panelini indirince stablede ince bir şekilde sanki telefon dikmiş gibi iniyor hoş durmuyor betada ise iPhone gibi olmuş duzeltmisler ekranın tamamına ikonlar dağılıyor fotoğrafta gördüğünüz gibi .

Reis internal stroagedeki bütün verileri bilgisayarına yedekle. Ardından twrp ekranında wipe kısmından bütün partitionlari formatla sadece otg secilemiyor zaten . Ardından geri de format data ya bas oradan da yes yazıp full format yapmış olucaksin bilgisayara bagla rom dosyasını telefona atıp telefondan kur bu şekilde bir sorun yasayacagini sanmıyorum. Bazıları wipe yapıp temiz yaptım diyor ama ardından format data yapmazsanız bazı sistem kalıntıları silinmiyor.
Teşekkürler hocaö. Ama dediğim gibi twrp sürümünü değiştirince düzeldi.

ercanbyrm96

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
GMD Elite
Konular
0
Arkadaşlar MIUI 12.0.2.0 pil performansı nasıl 7 saat ekran süresi alabilen var mı ?

veyselkina72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
veysel
Cihazım
mi5s
Konular
0
Ekran süreleri alabilir miyiz 12.01 ekran süresi baya az telefondan soğudum resmen

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt