Hocam ben zaten problemlerde geri bildirim yapıyorum.Beta'nın test için olduğunu da biliyorum.Sorunla karşılaştığımda geri dönüş sağlarım.Ancak anlamadığım mesele şu ki, neden 4-5 güncelleme ardından TWRP siliniyor? Hadi siliniyor neden kolay şekilde yükleyemiyoruz? 8.12.27 miydi neydi Allah şahidim 11 kere Mi Flash kullandım 11 kere twrp yüklemeye çalıştım.Forumdan bir abi sağolsun yardım etti hallettik.Beta kullanmayı seviyorum yenilikler geliyor falan harika ama habire Twrp değiştirmeleri can sıkıcı.
Bu arada hocam ben son stabil hariç diğer stabil sürümleri denedim.Kullanılabilirlik 0.Çok net.Neden diyecek olursan (son sürümden 1 önceki hakkında konuşuyorum) çentik her uygulamada uyumlu değil,full screen gesture'lar kasarak çalışıyor,sürekli quick apps durduruldu diye lanet olası hata geliyor ve telefon beta daki gibi akıcı değil.Bunların düzeltilmesi için geribildirim verdiğimde 1 ay bekledim güncelleme gelmedi ve can sıkıcı,kullanımı etkileyen şeyler bunlar.En azından Beta daha akıcı yenilikçi ve hataları 1 hafta içinde güncelleme ile düzelten bir ROM.Tek memnun kalmadığım şey dediğim gibi TWRP.Onun dışında eğer Beta kullandıydanız daha önce Stabilden nefret etmeniz lazım.Son güncellemeyi bilmiyorum düzeltildi mi düzeltilmedi mi,ne gibi sorunlar var ama şu anda beta kullanılabilirlik açısından en iyi seçim.