Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
Öncelikle ozaman rom hala 8.0 da , o zaman 8.0 dene tamamen kapat fast boot öyle aç 8.0 olan versiyonu yükle format data yap , yeniden başlat fast boote gir 9.0 yükle sonra son çıkan romu yükle ,
ancak ben update ettim hiç sorun çıkarmadı garip bir şey var ,
Öncelikle ozaman rom hala 8.0 da , o zaman 8.0 dene tamamen kapat fast boot öyle aç 8.0 olan versiyonu yükle format data yap , yeniden başlat fast boote gir 9.0 yükle sonra son çıkan romu yükle ,
sağ olun hocam 8 için olan twrp yüklendi ama sizin dediğiniz gibi datayı formatladım 9 için olanı yüklemeye çalıştım olmadı. şimdi 10.2.1 deyim. 10.2.2 telefonda güncelleyiciden paket seç deyip yükleyeceğim. twrp yine gidecek muhtemelen . o zaman 9 için olan twrpyi yüklemeye çalışacağım. umarım sıkıntı olmaz. sizce izleyeceğim yol doğru mu
Arkadaşalar benim telefonda V10.2.1.0 ve TWRP 1102 yüklüydü. Önce forumdaki otomatik yükleme aracı ile 1227 yi yüklemeye çalıştım fakat bir türlü başaramadım. hatta 1227 yi yüklemeye çalışırken 1102 de silindi. daha sonra 1102 yi adb kullanarak tekrar yükledim. TWRP 1217 versiyonunu 1102 yi kullanarak yükledim. 1217 yükledikten sonra 4 wipe yaptım. daha sonra 1217 ile V10.2.2.0 ı yükledim. şuan hem rom hem de 1217 gayet iyi çalışıyor. yani romu yükledikten sonra TWRP silinmedi.
Arkadaşalar benim telefonda V10.2.1.0 ve TWRP 1102 yüklüydü. Önce forumdaki otomatik yükleme aracı ile 1227 yi yüklemeye çalıştım fakat bir türlü başaramadım. hatta 1227 yi yüklemeye çalışırken 1102 de silindi. daha sonra 1102 yi adb kullanarak tekrar yükledim. TWRP 1217 versiyonunu 1102 yi kullanarak yükledim. 1217 yükledikten sonra 4 wipe yaptım. daha sonra 1217 ile V10.2.2.0 ı yükledim. şuan hem rom hem de 1217 gayet iyi çalışıyor. yani romu yükledikten sonra TWRP silinmedi.
Evet stabil rom beta romlar gibi twrp yıl siliniyor ve 1102 ilçede çalışıyor
Tabi temiz kurulum yaparken sistem dosyasına sil diye çentik koymadığı iz sürece twrp 1102 ve 1217 hatta 1227 ile çalışıyor
Magisk 16.6 sürümünü flaslayin peşine magisk 5.8 APK kurun root işlemi tamam oluyor
evet hocam en son paylaşılan 9 için olan yükleme aracı ile kurdum ama açılmadı. orda hata ayıklamayı açın diyor ama ben telefonu açamadığım için o adımı yapamıyorum. mi flas ile denedim eu 10.2.2 yi orda da dosyayı bulamadı hatası alıyorum . ne yapabilirim acaba
Dosya hatalı indirmiş ola bilirsiniz yani zip bozuk olan bilir silin tekrar aynı romu indirin hatta sağlama için inen romu ayrıştırma diyin eğer ayrılırsa bozulmadan inmiştir demek flaslarsiniz
Evet stabil rom beta romlar gibi twrp yıl siliniyor ve 1102 ilçede çalışıyor
Tabi temiz kurulum yaparken sistem dosyasına sil diye çentik koymadığı iz sürece twrp 1102 ve 1217 hatta 1227 ile çalışıyor
Magisk 16.6 sürümünü flaslayin peşine magisk 5.8 APK kurun root işlemi tamam oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Twrp 1102 yıl kurun sorun biter 1227 ile telefon twrp modda açılmıyor 1102 kurun acilir
Twrp 1102 yıl kurun sorun biter 1227 ile telefon twrp modda açılmıyor 1102 kurun acilir
Dosya hatalı indirmiş ola bilirsiniz yani zip bozuk olan bilir silin tekrar aynı romu indirin hatta sağlama için inen romu ayrıştırma diyin eğer ayrılırsa bozulmadan inmiştir demek flaslarsiniz
Merhaba arkadaşlar. Bendeki Mi 8SE kendini sürekli reset atıp recovery ekranına düşüyor. cihaz unlock ve EU rom yükledikten sonra oldu. Ne yapabilirim?