Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
Uzun sürüyor sanki biraz bana öyle geldi ya da ? Bunun ekstra bir ayarı var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temiz kurulumla mı kuruyorsun romları
Evet ben hep temiz kurulum yaparım

Kurduğun romun ayarlarından cihazım yazan yere tıklayıp ekran görüntüsü atar mısın hocam.

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu linkten rom indirilen magisk olmayanı tercih edin bazı magisk yüklü romlar sorun çıkartıyor bilginize

Son düzenleme:

alisemiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
semiz
Konular
6
Evet ben hep temiz kurulum yaparım

Bu linkten rom indirilen magisk olmayanı tercih edin bazı magisk yüklü romlar sorun çıkartıyor bilginize
magisk olmayanı ne anlama geliyor

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
magisk olmayanı ne anlama geliyor
Magisk telefonu rotlamak için kullanılan program twrp ile atılır ama o verdiğin linke romun icinde geliyor 8 se QSD 710 işlemci olduğundan bu yeni işlemci ile magisk in 16.6 sürümü iyi çalışıyor yeni olan sürümlerde telefon mi ekranında kalıyor
Verdiğiniz linke magisk siz rom yükleme tercihinde var bence magisk i sonra yükleyin

qiuuip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
12
Dostlar, yeni sürüm çıkıyor. Twrp ye girip dalvik wipe yapınca daha iyi mi oluyor ve telefonun sadece sürümü mü siliniyor? Ben direkt üstüne kuruyorum hangisi daha iyi olur. (Fotoğrafların programların silinmemesi gerekiyor)

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
Dostlar, yeni sürüm çıkıyor. Twrp ye girip dalvik wipe yapınca daha iyi mi oluyor ve telefonun sadece sürümü mü siliniyor? Ben direkt üstüne kuruyorum hangisi daha iyi olur. (Fotoğrafların programların silinmemesi gerekiyor)
Telefonu USB kablosu ile PC ye bağlayın fotoğrafları PC ye kopyalayıp istediğiniz dosyaları kopyalayıp Google Play'de indireceğiniz yedek leme programları ile hedefimizi alıp PC ye kopyalayıp
Sonra twrp ile format seçip yes ok yapın sonra PC deki romu telefona atıp flaslayin peşine hedefimizi yükleyinbu şekilde yüklemeyi en azından dan birkaç Rom yüklemesi den sonra yakın iyi olur

qiuuip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
12
Telefonu USB kablosu ile PC ye bağlayın fotoğrafları PC ye kopyalayıp istediğiniz dosyaları kopyalayıp Google Play'de indireceğiniz yedek leme programları ile hedefimizi alıp PC ye kopyalayıp
Sonra twrp ile format seçip yes ok yapın sonra PC deki romu telefona atıp flaslayin peşine hedefimizi yükleyinbu şekilde yüklemeyi en azından dan birkaç Rom yüklemesi den sonra yakın iyi olur
ben bu kadar uğraşmak istemiyorum yedeklemeyle falan. Bu şekilde yüklemeyi zaten biliyorum. Benim sorum şu: Dalvik i silip romu flaşlarsak temiz kurulum mu olur?

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
Şu romları temiz kurulum yapmadık mı ? Düzgün çalışmıyor romlar telefonda ufak tefek işleyişi bozan şeyler çıkıyor beta romlar da....

qiuuip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
12
Şu romları temiz kurulum yapmadık mı ? Düzgün çalışmıyor romlar telefonda ufak tefek işleyişi bozan şeyler çıkıyor beta romlar da....
forumda bir konuda rastladım. Güncellemeler nasıl yapılmalı yazıyordu bakiyim bir dedim önce wipe advanved wipe dalvik i sileceksiniz sonra da installden yeni romu yükleyeceksiniz yazıyordu. Ben de hiçbir veri kaybolmadan bu şekilde temiz bir şekilde kurulum yapılabilir mi diye düşündüm ama bu şekilde yeni romu kuran kimse yok galiba.

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
ben bu kadar uğraşmak istemiyorum yedeklemeyle falan. Bu şekilde yüklemeyi zaten biliyorum. Benim sorum şu: Dalvik i silip romu flaşlarsak temiz kurulum mu olur?
Hayır olmaz önceki romun bozuk veya sağlam sistem dosyaları kalır telefon hata verebilir

kutlusancak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Mi8SE Mi8 Mix2
Konular
0
forumda bir konuda rastladım. Güncellemeler nasıl yapılmalı yazıyordu bakiyim bir dedim önce wipe advanved wipe dalvik i sileceksiniz sonra da installden yeni romu yükleyeceksiniz yazıyordu. Ben de hiçbir veri kaybolmadan bu şekilde temiz bir şekilde kurulum yapılabilir mi diye düşündüm ama bu şekilde yeni romu kuran kimse yok galiba.
Root lu kullanıyorsanız Titaniup backup ile full uygulama yedeği alın. Telefonu komple temizleyin .Romu temiz temiz atın. Titanium backup ile uygulama + verileri geri yükleyin. 3 5 dakikadan fazla tutmayan bir işlem. Her seferinde temiz rom kurup yeniden yüklenmek zorunda kalmazsınız. Veri kaybınız olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt