Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
Arkadaşlar bugün 8.12.27 yi yükledim
Herşey iyi ama yüz tanıma çalışmıyor. Ayarlardan da yüz verilerini yönet yerine girmiyor. Romdan kaynaklımıdır sizlerde de varmı ? Baştan yuklesem düzelir mi?
Ben de yüz tanıma çalışıyor sorunsuz.

Can1gulle

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren can
Cihazım
Mİ9-Mİ9T-Mİ9SE
Konular
29
Herşey iyi ama yüz tanıma çalışmıyor. Ayarlardan da yüz verilerini yönet yerine girmiyor. Romdan kaynaklımıdır sizlerde de varmı ? Baştan yuklesem düzelir mi?
Senin yorumuna karşın denedim çalışıyor çatır çutur

Fenerali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
kolay gelsin.arkadaşlar MI8SE_V10.2.1.0.OEBCNFK_v10-8.1 yükledim.yakınlık sensörünün çalışmadığını fark ettim.konuşma sırasında telefon kulağıma götürdüğüm zaman sönmüyor.tüm ayarlarını kontrol ettim.ama malesef olmadı.bu güncellemeyi yapıp bu sorunla karşılaşan var mı acaba?yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim...

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
kolay gelsin.arkadaşlar MI8SE_V10.2.1.0.OEBCNFK_v10-8.1 yükledim.yakınlık sensörünün çalışmadığını fark ettim.konuşma sırasında telefon kulağıma götürdüğüm zaman sönmüyor.tüm ayarlarını kontrol ettim.ama malesef olmadı.bu güncellemeyi yapıp bu sorunla karşılaşan var mı acaba?yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim...
Bende çalışmıyor. Romu yeniden yüklemek istiyorum onuda yüklemiyor. Mi yazısında kalıyor. Ne yapabilirim?
Persist dosyasını yüklemeyi deneyin

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
sizin hatanız yüz tanıma gayetb iyi çalısıyor temiz kurulum yapınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

twrp hatasını cözdüldü 3.2.3 1227 yi yükleyin verdiğim recovery yi otamatik yükleme deki recovery ile değiştirin tarif edilidği gibi yükleyin peşine magisk 16.4 flaslayın işlem tatam arkadaşlar

Recovery yıl forma yüklemeye çalıştım olmadı linkini atacağım zipden çıkan recevorey olarak sadece isimlendirilmiştir ve otomatik twrp yükleme aracındaki den yer değiştirin işlem tamam olur ben yaptım oldu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-12-29-13-29-22-594_org.freeandroidtools.root_checker.png
    Screenshot_2018-12-29-13-29-22-594_org.freeandroidtools.root_checker.png
    191,7 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2018-12-29-13-29-44-609_com.topjohnwu.magisk.png
    Screenshot_2018-12-29-13-29-44-609_com.topjohnwu.magisk.png
    102 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

ubeydmehmet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet İmam
Cihazım
Xiaomi 4
Konular
1
sizin hatanız yüz tanıma gayetb iyi çalısıyor temiz kurulum yapınız

twrp hatasını cözdüldü 3.2.3 1227 yi yükleyin verdiğim recovery yi otamatik yükleme deki recovery ile değiştirin tarif edilidği gibi yükleyin peşine magisk 16.4 flaslayın işlem tatam arkadaşlar

Recovery yıl forma yüklemeye çalıştım olmadı linkini atacağım zipden çıkan recevorey olarak sadece isimlendirilmiştir ve otomatik twrp yükleme aracındaki den yer değiştirin işlem tamam olur ben yaptım oldu

TWRP ' yi indirdim sonrası onu nasıl aktif hale getiriyoruz?

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
TWRP ' yi indirdim sonrası onu nasıl aktif hale getiriyoruz?
Twrp otomatik yükleme aracını indirin recovery değiştirin yani otomatik twrp yükleme klasörünün açın oradaki recovery silin yeni indirdiğiniz recovery in ismini recovery olarak düzeltip twrp yükleme aracı klesorune kopyalayıp telefonu fasboot moduna alın kendi şarj kablosu ile PC ye bağlayın otomatik twrp yüklemeyi çalıştırın yönergesi takip edin işlem doğru şekilde bittiğinde telefon twrp modunda acilacaktir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt