Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
Arkadaşlar bugün 8.12.27 yi yükledim
Herşey iyi ama yüz tanıma çalışmıyor. Ayarlardan da yüz verilerini yönet yerine girmiyor. Romdan kaynaklımıdır sizlerde de varmı ? Baştan yuklesem düzelir mi?
Herşey iyi ama yüz tanıma çalışmıyor. Ayarlardan da yüz verilerini yönet yerine girmiyor. Romdan kaynaklımıdır sizlerde de varmı ? Baştan yuklesem düzelir mi?
kolay gelsin.arkadaşlar MI8SE_V10.2.1.0.OEBCNFK_v10-8.1 yükledim.yakınlık sensörünün çalışmadığını fark ettim.konuşma sırasında telefon kulağıma götürdüğüm zaman sönmüyor.tüm ayarlarını kontrol ettim.ama malesef olmadı.bu güncellemeyi yapıp bu sorunla karşılaşan var mı acaba?yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim...
kolay gelsin.arkadaşlar MI8SE_V10.2.1.0.OEBCNFK_v10-8.1 yükledim.yakınlık sensörünün çalışmadığını fark ettim.konuşma sırasında telefon kulağıma götürdüğüm zaman sönmüyor.tüm ayarlarını kontrol ettim.ama malesef olmadı.bu güncellemeyi yapıp bu sorunla karşılaşan var mı acaba?yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim...
sizin hatanız yüz tanıma gayetb iyi çalısıyor temiz kurulum yapınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
twrp hatasını cözdüldü 3.2.3 1227 yi yükleyin verdiğim recovery yi otamatik yükleme deki recovery ile değiştirin tarif edilidği gibi yükleyin peşine magisk 16.4 flaslayın işlem tatam arkadaşlar
Recovery yıl forma yüklemeye çalıştım olmadı linkini atacağım zipden çıkan recevorey olarak sadece isimlendirilmiştir ve otomatik twrp yükleme aracındaki den yer değiştirin işlem tamam olur ben yaptım oldu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sizin hatanız yüz tanıma gayetb iyi çalısıyor temiz kurulum yapınız
twrp hatasını cözdüldü 3.2.3 1227 yi yükleyin verdiğim recovery yi otamatik yükleme deki recovery ile değiştirin tarif edilidği gibi yükleyin peşine magisk 16.4 flaslayın işlem tatam arkadaşlar
Recovery yıl forma yüklemeye çalıştım olmadı linkini atacağım zipden çıkan recevorey olarak sadece isimlendirilmiştir ve otomatik twrp yükleme aracındaki den yer değiştirin işlem tamam olur ben yaptım oldu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Twrp otomatik yükleme aracını indirin recovery değiştirin yani otomatik twrp yükleme klasörünün açın oradaki recovery silin yeni indirdiğiniz recovery in ismini recovery olarak düzeltip twrp yükleme aracı klesorune kopyalayıp telefonu fasboot moduna alın kendi şarj kablosu ile PC ye bağlayın otomatik twrp yüklemeyi çalıştırın yönergesi takip edin işlem doğru şekilde bittiğinde telefon twrp modunda acilacaktir