Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
Yanlış anlamayın lütfen sadece merak ettiğim için soruyorum cihazdan pek verim alamıyorum son güncellemelerden sonra kafayı yedirtiyor oda yanlış bişey de yapmak istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kararlı sürüm neden 10.0.1.0 da kaldı güncelleme almıyor ?
Forumda anlatıldığı gibi
İlk Kurulum:
Wipe seçeneğinden "Format Data" seçeniğini onaylayın, gelen uyarıya "yes" yazıp onaylayın. Yoksa "Mi.com" yazısında kalırsınız.
Bilgisayara bağlayıp aşağıdaki bağlantısını verdiğim romu telefona kopyalayın ve Install menüsünden xiaomi.eu_multi_xxx.zip dosyasını bulup "Swipe to confirm flash" yazısını sağa doğru çekip kurulumu yapın, ardından Reboot diyerek yeniden başlatın.
10.3 yani 8.12.20 yükleyin pişman olmazsın iz bence
Forumda anlatıldığı gibi
İlk Kurulum:
Wipe seçeneğinden "Format Data" seçeniğini onaylayın, gelen uyarıya "yes" yazıp onaylayın. Yoksa "Mi.com" yazısında kalırsınız.
Bilgisayara bağlayıp aşağıdaki bağlantısını verdiğim romu telefona kopyalayın ve Install menüsünden xiaomi.eu_multi_xxx.zip dosyasını bulup "Swipe to confirm flash" yazısını sağa doğru çekip kurulumu yapın, ardından Reboot diyerek yeniden başlatın.
10.3 yani 8.12.20 yükleyin pişman olmazsın iz bence
bağlantı görünmüyor hocam. şimdi bende miuipro 10 yüklü resmi rom değil format data>system yapıp sonra tekrar twrpden mi yüklemem gerekiyor
pardon o mesaj ilk mesajın kopyasıymış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu miuiproda da bazı sıkıntılar farkettim geçecek sürüm arıyorum 8.12.20 izlenimleriniz nedir? düşük ışıkta kamera bulanıklığı, çalışmayan uygulama, şarj sorunu var mı?