Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bvrak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
8
Ekran süresi eski sürüme göre daha iyi gibi geldi bana hocam onun haricinde dosya yöneticisi değişmiş ana menüde 2-3 bug vardı bende düzelmiş ben zaten 1 haftadır romlar arası geziyordum iyi oldu eu ya döndüğüm
Teşekkürler bende geçeyim yeni sürüme.

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
10.3.1.0 Sürümü Temiz olarak yüklediğim halde arkaplan uygulamalarına geçerken hala donma sorunum geçmedi. Cihaz Mi8SE 6/64 Versiyonu. Yardımcı olabilecek var mı ?;(

Temiz kurulumda hata yapmış olabilir miyim yoksa bu sürümde böyle bir sıkıntı mı var ? Ayrıca Ayarlarda ki yazı yazma kısmından kısmından ayar aratınca aşırı geç geliyor önceki sürüme göre

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
10.3.1.0 Sürümü Temiz olarak yüklediğim halde arkaplan uygulamalarına geçerken hala donma sorunum geçmedi. Cihaz Mi8SE 6/64 Versiyonu. Yardımcı olabilecek var mı ?;(

Temiz kurulumda hata yapmış olabilir miyim yoksa bu sürümde böyle bir sıkıntı mı var ? Ayrıca Ayarlarda ki yazı yazma kısmından kısmından ayar aratınca aşırı geç geliyor önceki sürüme göre
Cihaza magisk ile root yapın düzelecektir

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Dostum Çok teşekkür ederim 2 dakika da sorunumu hallettim. Keyfini sürelim artık şu 10.3.1.0'ın. <3

Son düzenleme:

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
38

Hocam sirf ben bu yüzden geri dönmeye çalışırken telefonu çökerttim. Sonra flash la flan hallettim ve şuan masik romdayim acayip hızlı ve sıfır kasma kesinlikle tavsiye ederim. Menüye Windowsdaki gibi performans bölümü eklenmiş istersen sarjdan feragat edip performansi arttirabiliyorsun. Bir kaç ozellik flanda var ufak tefek. Yani 10.3.x den fazlası var eksiği yok

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
38
Kuruluydu ama guncelleme yapinca gitti son stabil guncellemesjni indirdim ama twrp olmadigi icin yapamadim
o bendede sıkıntı ya. guncelleme yapınca twrp gitti şimdi takrar flaşlamadan twrp kurma yöntemini arıyorum bilen warsa yardımcı olur musunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt