Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
Buradan güncelleme yaptım. Xiaomi Mi hesabımı ve şifresini de biliyorum. Ancak güncellemeden sonra bana ait olmayan 615******272 şeklinde bir hesap ile telefon açıldı. Ve bu hesabın şifresini de bilmiyorum.
Güncelleme öncesinde bu hesap kesinlikle yoktu telefonumda.
2 el cihaz ise belki başka hesaba kayıtlı kalmış ola bilir , açtırmanın yolu var Zenexile irtibata geçerek yaptıra bilirsiniz , ama ücretlidir bilginize ,
Buradan güncelleme yaptım. Xiaomi Mi hesabımı ve şifresini de biliyorum. Ancak güncellemeden sonra bana ait olmayan 615******272 şeklinde bir hesap ile telefon açıldı. Ve bu hesabın şifresini de bilmiyorum.
Güncelleme öncesinde bu hesap kesinlikle yoktu telefonumda.
Satın aldığınız yer ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Muhtemelen cihazınızı Türkçeleştirirken kendilerine ait Mi hesabı ile giriş yapmışlar ve daha sonr açıkış yapmayı unutmuşlar.
Satın aldığınız yer ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Muhtemelen cihazınızı Türkçeleştirirken kendilerine ait Mi hesabı ile giriş yapmışlar ve daha sonr açıkış yapmayı unutmuşlar.
Migros Süpermarket'ten aldım. Jelatinini dahi kendim açtım. O yüzden şaşırmış durumdayım.
Belki hesap oluşturur iken bir "bug" durumu ortaya çıktı ve yarım kalmış iki hesap oluşmuş olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlginize çok teşekkür ederim.
Admin "Zenex" sayesinde telefon numarasını hatırlayarak hesabı kurtardım. Yardımcı oluyor ve ilgileniyor. Ücretlidir, bilginiz olsun.
Daha sonra bu başlığa bakacak arkadaşlar için kurulum esnasında dikkat etmelerini öneririm. Bende iki hesap oluşmuş kurulum esnasında bir şekilde. Bug'a da girmiş olabilir ama iki hesap oluşmuş. Maalesef diğerinden haberim yoktu. En azından güncelleme yapmadan önce hesabı kontrol ederler ise bu sorunu yaşamayacaklarını düşünüyorum.
Selam arkadaşlar. Bende mi8 se var talimatlara uyarak mıuı by xiaomi . eu 10.3 Stable versiyonuna yükselttim. İlk açılışta baya yavaştı fakat bir iki cihazı kapatıp açınca hızı yerine geldi.. Sorun şu tekrar cihaza açma kapama ve ses düğmesine bastığımda cihazın ekrarına fastboot ikonu geliyor ve ilerlemiyor. bu konuda bana yardım edebilecek olan var mı acaba... Şuanda herhangi rom ve trwp güncellemesi yapamıyorum lütfen yardım....
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Selam arkadaşlar. Bende mi8 se var talimatlara uyarak mıuı by xiaomi . eu 10.3 Stable versiyonuna yükselttim. İlk açılışta baya yavaştı fakat bir iki cihazı kapatıp açınca hızı yerine geldi.. Sorun şu tekrar cihaza açma kapama ve ses düğmesine bastığımda cihazın ekrarına fastboot ikonu geliyor ve ilerlemiyor. bu konuda bana yardım edebilecek olan var mı acaba... Şuanda herhangi rom ve trwp güncellemesi yapamıyorum lütfen yardım....
V10.3.1.0 Kararlı Rom yükledim banka işlemleri çalışmıyor şöyle ki iş bankası ve enparada kartınız olmasa da para yatırma ve çekme işlemini uygulamaları üzerinde tarama işlemi ile size yaptırıyordu. Şimdi iş bankasında işlem açılıyor ama çalışmıyor. Enparada ise işletim sisteminiz desteklemiyor diyor. İş bankasında bluetooth ile işlem yapılabilirken şimdi aynı yerde olmadığınız için işlem yapılamıyor diyor.Eski sürüm multi8 9.6.27 v.10-9 idi sıkıntı yoktu önerilerinizi rica ediyorum.