- Adım
- Utku
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 61
Bu sürümü kullanıyorum halihazırda.
İlginç bir sorun. Farklı rom denemenizi öneririm
Bu sürümü kullanıyorum halihazırda.
Fastboot ile china romuna geçip her şeyi baştan almak istesem anti rollback yeme ihtimalim var mı herhangi bir yerinde.Ya da şuan twrpden bir düşük sürümü yüklesem.İlginç bir sorun. Farklı rom denemenizi öneririm
Fastboot ile china romuna geçip her şeyi baştan almak istesem anti rollback yeme ihtimalim var mı herhangi bir yerinde.Ya da şuan twrpden bir düşük sürümü yüklesem.
mi8se 8.12.6 güncellemesini de almadı gecikmelilerde halaMerhaba arkadaşlar , Mi 8 SE Miui 10 Global Beta ( Xiaomi.eu) romu çıkmıştır. Mi 8 kullanıcısıyım, SE kullanıcıları test etsin.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
%100 Türkçedir.
İlk Kurulum:
Twrp Açın, Wipe seçeneğinden "Format Data" seçeniğini onaylayın, gelen uyarıya "yes" yazıp onaylayın. Yoksa "Mi.com" yazısında kalırsınız.
Bilgisayara bağlayıp aşağıdaki bağlantısını verdiğim romu telefona kopyalayın ve kurulumu yapın, yeniden başlatın.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ekran Görüntüleri:
Cihazı kullanan arkadaşlar paylaşsın.
Bilinen Hatalar:
1- Bildirin
İndirme Bağlantısı Haftalık :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İndirme Bağlantısı Kararlı :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
mi8se 8.12.6 güncellemesini de almadı gecikmelilerde hala
Maalesef... :/Bu hafta da mı gelmedi güncelleme ?
Stabil eu rom u indirdin, sonra twrp den temiz kurulum yaptın sıfırdan ? Stabil de güncelleme geliyor mu beta gibi haftalık ?An itibariyle 8.11.15 sürümüne geçtim... Mükemmel bir stabilite var maşallah diyelim