- Adım
- Özgür
- Cihazım
- Note 6 pro
- Konular
- 0
240fps alınca slow motion çalışıyomu peki?Az önce yükledim akıcılık güzel bir problem yok temiz kurulum yaptım
240fps alınca slow motion çalışıyomu peki?Az önce yükledim akıcılık güzel bir problem yok temiz kurulum yaptım
Şebeke sorunu yaşıyorum nasıl düzeltebileceğim konusunda yardım edebilirmisiniz.Son sürüm de 9.6.5 te akıcılık nasıl sorun var mı ? Pasaport kayıtlı olan arkadaşlar yükledi mi ?
hocam bu süreyi nasıl alıyorsun. neden ben alamıyorum? aynı sürümü kullandım aama bir türlü alamıyorum bu ekran süresini??Arkadaşlar şuan beta 9.6.5 deyim ve kesinlikle mi 8 se için kullandığım en iyi rom olabilir hem performans hem pil süresi
Pil Grafik çizelgesini atar mısın.Arkadaşlar şuan beta 9.6.5 deyim ve kesinlikle mi 8 se için kullandığım en iyi rom olabilir hem performans hem pil süresi
Bence çoktan şarja takılmıştır telefonPil Grafik çizelgesini atar mısın.
Normalde bu süre imkansız
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar şuan beta 9.6.5 deyim ve kesinlikle mi 8 se için kullandığım en iyi rom olabilir hem performans hem pil süresi
Aynı süreyi facebook ta grupta gördüm gönderiyi paylaşan arkadaş pil grafiğini de atmış orda. Neredeyse pil bitimine yakın full dolana kadar tekrar şarj etmiş
Hocam siz yanlış anlıyorsunuz ekran süresini.Buda benden olsun
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam siz yanlış anlıyorsunuz ekran süresini.
Ekran süresi şöyle hesaplanır. Telefonu full şarjı doldurursun şarj bitene kadar hiç şarja takmazsın. Şarj bitene kadar geçen süre ekran süresi olur senin aldığın sürede kim bilir kaç sefer şarja takmışsın grafik atmadan bile ekrandaki kalan şarjdan bariz belli