ne olmuş hocam? Halletmişler mi?Uğraşmayın 9.5.30 gelmiş
Hocam sorun modemi değiştirmelerimiymiş?Elinize sağlık hocam.Umarım ilerleyen sürümlerde yeni modemden vazgeçilir yada bu yöntem MIUI 11 gelincede işe yarar yoksa cihazlar güncelleme desteğini çok erken kaybetmiş olacak.
Arkadaşlar aynı sürüm modem dosyası sorunlu. İsterseniz konuyu v9.5.30 ile güncelleyim modem dosyasını yuklersinizne olmuş hocam? Halletmişler mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sorun modemi değiştirmelerimiymiş?
Arkadaşlar aynı sürüm modem dosyası sorunlu. İsterseniz konuyu v9.5.30 ile güncelleyim modem dosyasını yuklersiniz
Aynen dediğiniz gibi. Onunla çözdüm. Çok güzel çalışıyor. Bildirimler gitmiyor ayrıca
Teşekkür ederim. Başıma neler geldi sonra anlatacağım.
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
9.5.30 sizde sorunsuz çalışıyor mu?Hocam Google Playde yeni arayüze geçilmiş. O yüzden sunucu hatası sorunu oluyor. Belki düzelmiştir tekrar bakmadım. (Telefon anneme ait) elbet kendi kendine düzelecektir diye umuyorum. Donanımhaberdeki konuda yeni google play'e günceleyen arkadaşlarda da aynı sorun olmuş. Eski sürüme düşsenizde aynı sorun devam ediyordu. Belki düzelmiştir bakarım.
Bu arada buradaki modem konusunu anlayamadım ben. En son sürüm bizim telefonda da yüklü modem vs sorunu yok. Dün başlayan pasaport sahibinin tc kimliği üzerine kayıtlı telefon kullanma muhabbeti yüzünden yazılımlarında bir sıkıntı oldu bence. Türk telekom vs çökmüştü. Belki buna benzer sorunlar şu an da devam ediyor olabilir. Belki sizdeki sorunlar öyledir diyeceğim ama 9.5.16 ile düzeliyor demişsiniz. Bende niye çalışıyor telefon anlamadım gitti.
Bilgi için teşekkürler. Sorun genel miydi bilmiyorum. Belki Google play dan kaynakliydi. Diğer husus 9.5.30 yükleyen ki bende de aynısı oldu şebeke gelmedi genel sorunumuz buydu. 30 dan eskilerde bu sorun yok bunda olduHocam Google Playde yeni arayüze geçilmiş. O yüzden sunucu hatası sorunu oluyor. Belki düzelmiştir tekrar bakmadım. (Telefon anneme ait) elbet kendi kendine düzelecektir diye umuyorum. Donanımhaberdeki konuda yeni google play'e günceleyen arkadaşlarda da aynı sorun olmuş. Eski sürüme düşsenizde aynı sorun devam ediyordu. Belki düzelmiştir bakarım.
Bu arada buradaki modem konusunu anlayamadım ben. En son sürüm bizim telefonda da yüklü modem vs sorunu yok. Dün başlayan pasaport sahibinin tc kimliği üzerine kayıtlı telefon kullanma muhabbeti yüzünden yazılımlarında bir sıkıntı oldu bence. Türk telekom vs çökmüştü. Belki buna benzer sorunlar şu an da devam ediyor olabilir. Belki sizdeki sorunlar öyledir diyeceğim ama 9.5.16 ile düzeliyor demişsiniz. Bende niye çalışıyor telefon anlamadım gitti.
İstanbul Edirne tarafı kontrol etsin onlar da Avrupada. Bence farklı birşey var. İmei atılan telefonlarda sorun olmuş olabilirAma avrupadaki kullanıcılarda sıkıntı yok hocam :/ modem dosyası sorunlu olsa onlarda da sıkıntı cıkması gerek :/
9.5.23 romda sorunluydu , kurmuşmuydunuz.Bilgi için teşekkürler. Sorun genel miydi bilmiyorum. Belki Google play dan kaynakliydi. Diğer husus 9.5.30 yükleyen ki bende de aynısı oldu şebeke gelmedi genel sorunumuz buydu. 30 dan eskilerde bu sorun yok bunda oldu
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstanbuldayım hocam , Cihazı sıfır olarak 1549 liraya almıştım , imei yasal olmalı.İstanbul Edirne tarafı kontrol etsin onlar da Avrupada. Bence farklı birşey var. İmei atılan telefonlarda sorun olmuş olabilir