Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vemre

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
xiaomimi 8se
Konular
0
Arkadaşlar, telefonu twrp yükleyemen veya rom atamayan yada sürekli açılış ekranında jalan varsa mesaj atın teknikleri çözdüm mi8 se için. Yardımcı olurum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twrp yüklemeye çalıştım bir türlü yükleyemedim.Program hata veriyor.Fastboot rom yukleyim dedim 10.2.3 un fastboot rom'u bulamadım.Yardimci olursan sevinirim.Şu an kullandığım 10.2.1 sürümü

hasanerbilen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
xiomi
Konular
0
Şimdi tam olarak anlamadım twrp kuramıyormusun anladıgım kadarıyla. Bilgisayarın usb bağlantısı gördüğünden emin ol (aygıt yöneticisi) inden kontrol et ünlem işareti olmasın. Sonra https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-mi-8-se-twrp-3-2-3-0331-otomatik-yukleme-araci.25737/ buradan 0331 olan (üsttekini indir) otomatik kuracaktır.

Buradan twrp yükleyememenin 2 sorunu vardır. Ya bilgisarda abd yok yanlış yüklenmiş. Yada telefon komple silinmiş fastbootta kalıyordur. Bu 2 sebeb den başka her şekilde yüklene bilir

The Sirius

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
51
Arkadaşlar, telefonu twrp yükleyemen veya rom atamayan yada sürekli açılış ekranında jalan varsa mesaj atın teknikleri çözdüm mi8 se için. Yardımcı olurum
Hocam o teknikleri bir konu olarak Rehber tarzında hazırlasanız gerçekten çok büyük katkıda bulunmuş olursunuz.Bir çok kişi muzdarip bu durumdan.

qiuuip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
12
İnstagrama gelen yeni güncellemeyle hikayelerin kenarlarının gözükmemesi sorunu halledilmiş :)

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Değişenler 9.5.9
İndirme bağlantısı ilk sayfada

Sistem
Optimize et - Titreme önleme modunun parmak izi tanıma oranını optimize edin

Ekranı kilitle, durum çubuğu, bildirim çubuğu
Yeni - Yeni kilit ekranı saat özelleştirme! Ayarlar -> Ekranı Kilitle, Şifre ve Parmak İzi -> Ekranı Kilitle Gelişmiş Ayarlar -> Ekranı Kilitle Zaman Stili Özelleştir. Bu özellik üçüncü taraf temaları üzerinde etkili olmaz
Optimize et - Parmak izine girmeden önce şifrenin hızlı kopyasını optimize edin
Optimize et - Gizli patlamaları optimize edin ve durum çubuğu patlama dışı model durumuna geçer
Optimize Et - Ekran görüntüsünün UI stilini optimize edin
Optimize Et - İlgi çekici ekran görüntüsünün altındaki takvim simgesi stilini optimize edin
En İyileştir - Ekran seçim sayfasının kullanıcı arayüzünü ve deneyimini optimize edin
Düzeltme - Parmak izi kısayol işlevinin yatay ekran durumunda normal şekilde açılamaması sorununu düzeltin
Düzeltme - Parmak izi kilidinin kilitlenmesinin ilgi ekranının altında kalmaması sorununu giderin
Düzeltme - Bir kaç durumda arka parmak izi kilitlendiğinde hatanın oluştuğu sorunu düzeltin

Kamera
Düzeltme - Kamera kararlılığı sorunlarını düzeltin

Albüm
Yeni - Yıl görünümü işlevi eklemek için fotoğraf sayfası ekleyin
Optimize Et - Sınıflandırılmış albüm kapağı yüklemesini optimize edin

Ayarlar
Yeni - Göz kırpma önleme modu, genel DC karartma eklendi, Ayarlar -> Ekran -> Titreşim önleyici mod [MI9] bölümüne gidin
Optimize Et - Wi-Fi listesi harmanlamasını optimize edin
Optimize Et - Wi-Fi listesi sıralama stratejisini optimize edin
Onar - Bazı durumlarda SIM kart durumunda mobil şebeke türünün yanlış olması sorunu düzeltildi.

Oyun ivmesi
Yeni - Oyunun yeni sürümü ana sayfayı hızlandırıyor ve arayüz stili tamamen yeni.
Optimize Et - Oyun araç kutusu tamamen yükseltildi, tek tıklamayla anahtar ağ kartı işlevini destekleyin

Virüs tarama
Yeni - "tek tuşla değişiklik" desteği eklendi

Güvenlik Merkezi
Optimize Et - Taciz durdurma kayıt sayfasının yanıt hızını optimize edin
Düzeltme - Telefon yeniden başlatıldıktan sonra çift açık APP'nin ortadan kalkması hatasını düzeltin.

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
Yükleyen var mı arkadaşlar ??

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt