Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Şu an en stabil rom ve sürüm hangisi? Kimisi xiaomi.eu diyor, kimisi de mi globe. Karar veremedim.

Aralarında en popüler olan Xiaomi.eu, ilgimi çeken de bu fakat yazılanlara göre son güncellemesi berbat.
Xiaomi.eu daki en stabil sürüm 10.2.1 mi? Kullanan arkadaşlar ortalama ekran süresini de belirtirse çok faydalı olur.

Ayrıca bu romlar sadece TWRP ile mi güncelleniyor? Bazı yerlerde Xiaomi.eu romunda güncelleyici üzerinden direk alabildiğini gördüm, SE modeli mi emin değilim. Net bilgi paylaşabilir misiniz?

Kardeşim kesinlikle beta romu kurmalisin bugun stabil romdan geçtim bende efsaneee

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bu roma guncelleme geldi mi ?

Passenger04

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Xiomi mi 8 se
Konular
12
Arkadaşlar güncellemeden sonra telefon geç şarj alıyor sizde de böyle bir durum var mı?

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Değişenler 9.4.18

Ekranı kilitle, durum çubuğu, bildirim çubuğu
Optimize et - Cep telefonunu değiştirirken duvar kağıdının yükleme hızını optimize edin
Optimize et - Parmak izi kilit açma deneyimini optimize edin: Telefonunuzun kilidini, bildirim iletisini çift tıklatarak açtığınızda, kilidini açmak için parola yerine parmak izini kullanabilirsiniz.
Düzeltme - Yüz başarıyla kilitlendikten sonra animasyonun pürüzsüz olmaması problemini düzeltin.
Düzeltme - Bilgi ekranı ayar sayfasını, çift saat önizleme görüntü numarası katlama problemini düzeltin
Onar - Durum çubuğunu onarın pil gücü yenileme zamanı zamanında değil

Saat
Optimize et - Life Morning Post ile ilgili sayfaları optimize et

Hesap makinesi
Yeni - Küçük pencere işlevi eklemek için normal hesap makinesi eklendi

Tema
Optimize Et - Yeniden başlatmadan uygulama fontlarını optimize edin

Kamera
Optimize Et - Güzellik ve filtre etkileşimi deneyimini optimize edin
Optimize Et - Birleştirilmiş güzellik ve filtre girişi için fotoğraf, portre ve kısa video modlarını optimize edin
Optimize Et - Kısa videonun ve yavaş hareketin konum sırasını optimize edin

Ayar
Yeni - Ekran kullanım süresi ekle, Ayarlar -> Ekran Kullanım Süresi Deneyimi (Android 9) bölümüne gidin.
Yeni - Eklenen WIFI prob koruması

Diğer optimizasyonlar ve ayarlamalar
Düzeltme - İşlem düğmelerinin renginin ve boyutunun önyükleme sırasında tutarsız olması sorununu düzeltin

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Değişenler 9.4.18

Ekranı kilitle, durum çubuğu, bildirim çubuğu
Optimize et - Cep telefonunu değiştirirken duvar kağıdının yükleme hızını optimize edin
Optimize et - Parmak izi kilit açma deneyimini optimize edin: Telefonunuzun kilidini, bildirim iletisini çift tıklatarak açtığınızda, kilidini açmak için parola yerine parmak izini kullanabilirsiniz.
Düzeltme - Yüz başarıyla kilitlendikten sonra animasyonun pürüzsüz olmaması problemini düzeltin.
Düzeltme - Bilgi ekranı ayar sayfasını, çift saat önizleme görüntü numarası katlama problemini düzeltin
Onar - Durum çubuğunu onarın pil gücü yenileme zamanı zamanında değil

Saat
Optimize et - Life Morning Post ile ilgili sayfaları optimize et

Hesap makinesi
Yeni - Küçük pencere işlevi eklemek için normal hesap makinesi eklendi

Tema
Optimize Et - Yeniden başlatmadan uygulama fontlarını optimize edin

Kamera
Optimize Et - Güzellik ve filtre etkileşimi deneyimini optimize edin
Optimize Et - Birleştirilmiş güzellik ve filtre girişi için fotoğraf, portre ve kısa video modlarını optimize edin
Optimize Et - Kısa videonun ve yavaş hareketin konum sırasını optimize edin

Ayar
Yeni - Ekran kullanım süresi ekle, Ayarlar -> Ekran Kullanım Süresi Deneyimi (Android 9) bölümüne gidin.
Yeni - Eklenen WIFI prob koruması

Diğer optimizasyonlar ve ayarlamalar
Düzeltme - İşlem düğmelerinin renginin ve boyutunun önyükleme sırasında tutarsız olması sorununu düzeltin

Hocam merhaba bende beta 9.4.12 kurulu buna rom atmak istiyorum hangi magiks sürüm uyumlu ?

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
Hocam merhaba bende beta 9.4.12 kurulu buna rom atmak istiyorum hangi magiks sürüm uyumlu ?
Twrp 3.2.3 1227 ile uyumlu magisk olarak 16.6 ile uyumlu 5.8 APK yükleyin güncelleme yapmayın
Rom linki

mersinyapici3

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
TC GamzeMersin Yapıcı
Konular
8
9.4.18 eu beta mi8se cihazima yükledim. Su an için 9.4.11 ve 12 ye oranla sistem hataları giderilmis gayet akıcı olduğunu farkettim ama gün içinde birsey denk gelirse tekrar yazarım.sarj olayini ancak yarin anlayabilirim.

qiuuip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
12
Güncellemeleri sanki kimse kullanmayacak gibi hiç denemeden direkt kullanıcılara paylaşıyorlar galiba 1 gün kullanıp anlayamıyorlar sanki görünür sorunları(!) Dengesizliklerden dolayı 9.3.1 den beri güncelleme yapamıyorum. Bakalım bu güncellemede hangi sorunları, problemleri deneyimleyeceğiz.

mkyb

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
xiaomi
Konular
14
Geçen haftakine göre kasma ve takılmalar büyük oranda giderilmiş ama animasyonlardan belli. Eskisi kadar pürüssüz geçiş yok. Güzel bir sürüm gelirse artık güncellemem ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak uygulamaların ekran süresini gösterme gelmiş.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt