Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omrfrkbyrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
3
TWRP ile Dalvik ve önbelleği temizleyerek kurdum. Sistemi tamamen temizlemedim.

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
Bu link daha kolay arkadaşlar

CHANGELOG 9.4.11

Sistem
Optimize Etme - Hoparlör stereo efektlerini optimize etme

Ekranı, durum çubuğunu, bildirim çubuğunu
optimize edin Optimize et - Durum çubuğunu optimize et GPS simgesi ekranı
Optimize Et - Kullanıcı arabirimini optimize edin ve parmak izi yeniden adlandırma sayfalarının deneyimini
optimize edin - Optimize edin - "bir kez şifre isteyin Her 72 saatte bir "İşlev
Düzeltme - Şeffaf bir duvar kağıdını kullanırken kilit ekranı şifresini değiştirme ve ayarlama yeteneği düzeltildi
Düzeltme -" Parmak İzi Parmak İzi Parmak İzi "ayar öğesi kapatıldıktan sonra, parmak izi hala birkaç durumda görüntüleniyor.
Onar - Kilidi açıp yatay ekrana girdiğinizde, ekran bir an yanıp söner.
Düzeltme - Üçüncü taraf kilit ekranı arayüzünün kablolu şarj animasyonunu görüntüleyememesi
sorununu düzeltin Düzeltme - Bazı durumlarda kilit ekranı şifresinin yatay olarak gösterilmesi problemini düzeltin.
Düzeltme - Bölme alanı ayarlanmadığında kilit ekranı resimli
sorununu düzeltin Düzeltme - Kilit ekranı arabiriminin zaman içinde güncellenmemesi sorununu
düzeltin Düzeltme - Kilit ekranı açılır bildirim çubuğunu
düzeltin , şarj topunun kaybolmaması Düzeltme - Küçük bildirimler düzeltme, ancak "Önemli Bildirimler" girişiyle ilgili bir sorun gösterir
Düzeltme - 24 saatlik dinamik video ekran stilinin arka plan görüntüsünü görüntülememesi sorununu
düzeltin Düzeltme - Kilitleme ekranının altını uygulama sırasında sabitleme üçüncü taraf teması dağınık bir sorun gösteriyor

Saat
Yeni - Saat ayarlarında serbestçe siyah veya beyaz bir arka plan seçme yeteneği eklendi
Optimize Etme - Bu güncellemeden sonra saatin arka plan rengi beyazdır.

Albüm
Optimize Etme - Albüm silmeyi yavaşlat
Optimize et - Albüm sayfalarının yavaş yüklenmesini
optimize et Optimize Et - Optimize et albüm küçük yükleme yavaş sorun

ayarlanması
Optimize - erişilebilirlik ekran listesi görüntülenmesini Optimize
Optimize - ana sayfa gruplama görüntülenmesini optimize
Fix - göz koruması modunu kapatarak ve göz koruması ekran efekti ayarlama sorunu düzelt gri değil
Fix - Çoklu dil düzeltme, WiFi sayfası karışıklık gösterir

Ağ asistanı
Fix - operasyon paketi içinde kota ayarladıktan sonra geçersiz kaydeder sorunu düzelt

Oyun ivme
eklendi oyun ivme masaüstü kısayolu fonksiyonu - Optimize
Optimize - oyun hızlanma modu nasıl açılacağını Optimize
Fix - çağrı hoparlörü cevaplamak için oyun Fix süresi yanlış soruyu gösterir
Düzelt - Hızlı seyahat ağını giriş tıklamasını hızlandırmak için sabitlemek hassas değildir
Optimize Et - Oyunun yeni sürümü ana sayfayı hızlandırır ve arayüz stili tamamen yenidir.
Optimize Et - Oyun araç kutusu tamamen yükseltildi, bilgi ekranı kapatması, tek tıklamayla anahtar ağ kartı ve diğer işlevler için destek

Güvenlik merkezi
Yatay ekran altında kırmızı zarf yardımcısı istemi penceresinin stilini - optimize
Fix - virüs tarama işlemi sırasında riskli kopyasını tamir tarama yeniden başlar

Diğer optimizasyonlar ve ayarlamalar
Fix - altındaki düğme yüksekliğinin UI sorunu düzelt önyükleme kılavuzu arayüzü tek tip değil

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
DEĞİŞENLER 9.4.11

System

Optimize - Optimize speaker stereo effects

Lock screen, status bar, notification bar
Optimize - Optimize status bar GPS icon display
Optimize - Optimize the UI and experience of fingerprint renaming pages
Optimize - Optimize the prompt copy of the "require password once every 72 hours" function
Fix - Fixed the ability to modify and set the lock screen password when using a transparent wallpaper
Fix - After the "Off Finger Display Fingerprint" setting item is turned off, the fingerprint is still displayed in a few cases.
Fix - When you unlock and enter the horizontal screen, the screen will flash for a moment.
Fix - Fix the problem that the third-party lock screen interface can not display the wired charging animation
Fix - Fix the problem that the lock screen password will be displayed horizontally in some cases.
Fix - Fix the problem of lock screen pictorial when the split space is not set
Fix - Fix the problem that the lock screen interface is not updated in time
Fix - Fix the lock screen drop-down notification bar, the charging ball does not disappear
Fix - Fix no minor notifications, but shows an issue with the "Not Important Notifications" entry
Fix - Fix the problem that the 24-hour dynamic video screen style does not display the background image
Fix - Fixing the bottom of the lock screen when applying a third-party theme shows a messy problem

Clock
New - Added the ability to freely select a black or white background in the clock settings
Optimize - The background color of the clock after this update is white

Album
Optimize - Optimize album deletion slow
Optimize - Optimize the slow loading of album pages
Optimize - Optimize album thumbnail loading slow problem

Setting
Optimize - Optimize the display of the accessibility display list
Optimize - Optimize the display of the home page grouping
Fix - Fix the problem of turning off the eye protection mode and adjusting the eye protection screen effect is not grayed out
Fix - Fix multi-language, WiFi page shows confusion

Network assistant
Fix - Fix the problem that the operation saves invalid after setting the quota in the package

Game acceleration
Optimize - Added game acceleration desktop shortcut function
Optimize - Optimize how to turn on the game acceleration mode
Fix - Fix the game to answer the speakerphone, the call duration shows the wrong question
Fix - Fixing the fast travel network to speed up the entrance click is not sensitive
Optimize - The new version of the game accelerates the homepage, and the interface style is completely new.
Optimize - Game toolbox is fully upgraded, support for information screen hang-up, one-click switch network card and other functions

Security center
Optimize - Optimize the style of the red envelope assistant prompt window under the horizontal screen
Fix - Repairing the risk copy during the virus scanning process will restart the scanning

Other optimizations and adjustments
Fix - Fix the UI problem of the button height at the bottom of the boot guide interface is not uniform

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Arkadaşlar twrpye girmeden telefon güncelleyiciden yapabilirsiniz ben öyle yapıyorum

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
güncelleme sorunlu , hüküm durdu deyip duruyor , şimdi ise twrp den temizlik yapmaya çalışıyorum.

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31

hasta555

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
4
sıfırdan kurdum kurulum ekranında
son rötüşler yapılıyor diyor sonra hüküm durdu ve
hata raporu gönder diyip duruyor açılmadı şimdi napcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt